Napsat recenzi

velká spokojenost

Recenze hotelu Soviva Resort (ex Palmyra Aquapark Kantaoui) *** (Tunisko - Port El Kantaoui - Port El Kantaoui)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2017
Přečteno: 262x
Recenze se líbila: 314 čtenářům
Fotografie: 16
Videa: 0
Komentáře: 0
  • u hotelu u hotelu
  • masíčko moooc chutné,porce manžela masíčko moooc chutné,porce manžela
  • moje porce moje porce
  • čisté bez velkých vln čisté bez velkých vln
  • můžete se svést na padáku můžete se svést na padáku
  • bazén čistý a teplá voda bazén čistý a teplá voda
  • zákusky zákusky
  • pláž Soviva pláž Soviva
  • hotel hala hotel hala
  • mušličky mušličky
  • sladké sladké
  • snídaně-palačinka naslano snídaně-palačinka naslano
  • pohled na hotel od bazénu pohled na hotel od bazénu
  • když bylo moře a bazén studený,jistil to vnitřní vyhřívaný bazén když bylo moře a bazén studený,jistil to vnitřní vyhřívaný bazén
  • každý den úprava postelí ,výměna ručníků,doplnění toal.papíru :-D každý den úprava postelí ,výměna ručníků,doplnění toal.papíru :-D

V Tunisku jsme byli s manželem poprvé a můžeme jedině doporučit,vůbec se nemusíte lidi bát,lidé jsou tu přívětiví a když se na ně budete usmívat oplatí vám stejně.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování skromné ale docela čisté.Sice byl menší problém s výskytem mravenců,ale my si přivezli z domu past na mravence a za den byli pryč.Žádné spreje nepomohou,pouze past na mravence s takovým gelem.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Velký výběr chutného a čerstvého masa,zelenina trochu pokulhávala a dost se opakovala,přílohy pestré,mnoho zákusků i dortů,na mě moc sladké,ovšem ty palačinky k snídani famozní,nasladko a naslano.Ještě+ mi hodně chutnali cukety v těstíčku.Nebyl cítit vůbec přepálený tuk.Na pití v jídelně ale moc sladké jejich nápoje

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál ochotný,usměvavý a ikdyž neumím anglicky vždy se s ním dalo dorozumět.Ovšem pohodu a klid narušovali rusáci,hluční do nočních hodin,k prsonálu se chovali jak hovada,nemají je tam rádi,se jim nedivím.

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

Na pláž jsme chodili jen dopoledne,z doslechu od ostatních českých klientů odpoledne a navečer pláž neudržovaná,nános řas z moře,ale nemohu potvrdit.Za nás čisto,moře průhledné,pomalý vstup,můžete si nasbírat mušličky,měla jsem v kufru asi pytlík bez problému převezete.Na pláži bar ale opět nealko hrozně sladké,tak jsme si dávali pivo

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu poměrně čisté.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Nejsme s manželem nároční,ikdyž s prostředím v Španělsku nebo Turecku se to nedá srovnat.ale je to hold Afrika,jiný svět.Nám se tam líbilo a už se chystáme do další Africké země.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 97 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Port El Kantaoui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání