Napsat recenzi

Dovolená na pohodu - pro nenáročné? (9/2016)

Recenze hotelu Soviva Resort (ex Palmyra Aquapark Kantaoui) *** (Tunisko - Port El Kantaoui - Port El Kantaoui)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 268x
Recenze se líbila: 403 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V souvislosti s již uvedenými recenzemi mi to nedá ... Letěli jsme na přelomu srpna a září 2016. Celkově dovolená účel splnila, odpočinuli jsme si a pobavili se. Rozhodně žádný luxus, ale také žádné níže popisované horory. Hlavně bych vyzdvihl příjemné chování personálu a každopádně jsme se cítili v bezpečí. Platí "Jaké si to uděláš ...". Měli jsme All Inclusive a užili si to.

Nadávat na ruskou recepční je asi nesmysl. Zaprvé se s ní dalo domluvit i anglicky a byla vcelku vstřícná, zadruhé klienti z Ruska dle mých odhadů tvořili polovinu hostů.

Ubytování  průměrně (3/5)

Jak jsem psal, pokoj žádný luxus, ale poměrně čisto. Chce to komunikovat. Když něco nefuhguje, ozvěte se. Pokoj čistý, byli jsme na pokoji 200 něco - s přistýlkou. Jsou zde i hezčí bloky - po rekonstrukci. Klima občas nefunkční, řekli jsme si a během chvilky ji zprovoznili. Doporučuji nevypínat ji.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Bufet, dalo se vybrat, za chvilku už člověk věděl co chce. Jídla bylo dost a neustále až do zavíračky doplňovali. Řekněte si vždy o vodu. Láhev ke stolu dají na požádání zdarma ke každému jídlu. Na sladkých limonádách se to nedá absolvovat.

V ceně jsou i místní nápoje typu pivo, víno, cola, Sprite, Fanta ale i tonik a různé "doplňky" jako rum, vodka, gin. A namíchají vám i koktejly. Vše je v ceně, tak nechte tuzéra a budete spokojeni všichni.

Využívali jsme pouze hlavní restauraci, ta "evropská" byla již asi zavřená. Pokud jste nechtěli být první, dalo se najíst v pohodě. Koncem termínu dovolené už bylo volno stále.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hvězdičky spíše za personál, ale hotel splnil očekávání. Večerní animátoři do 9:00 pro děti asi super, potom nevím pro koho. Ale my se zabavili a - přiznávám, alkohol udělal své, šíšu zapůjčili za pakatel. Po půlnoci disko - vstup zdarma, ale již cvakáte nápoje.

Hotelový bazén s tobogánem a klouzačkou byl fajn, dostat děti k moři byl problém. Možná vzhledem k termínu nebyl naopak absolutně problém zabrat lehátka. Ani u bazénu, ani u moře.

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

Tady asi slabší - sice pozvolný vstup, ohraničená část pro náš hotel, pár metrů od břehu chaluhy. Mně navadily, ale to je věc vkusu. Nabídka atrakcí - padák, banány, skůtry ... A bar na pláži. Po oficiální zavíračce placený, ale zato bezva DJ a lepší hudba než u hotelu. Cesta z hotelu na pláž ale není tak uklizená :-)

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Byli jsme na velbloudech, na pirátské lodi, na procházkách po pláži i po městě. Mimo areály hotelů pravda trošku nepořádek. Občas ale uklidili - snaha byla. Přes hlavní silnici plantáže.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Nebát se chodit na pláž i později, hezky hrají. Do města po hlavní silnici večer rovněž bez problému a taxíky všude. Rovněž vás pohlídají vojáci či policisté (nevím). Na pláži i na křižovatkách mají svá stanoviště.

Buďte příjemní a usměvaví a vrátí se vám to. Jeli jsme se bavit a né si kazit dovču dohadováním. Delegátka Míša v poho - když nevíte, pomůže a zařídí. Rusky se domluvíte víc než anglicky, ale na barech byste pochodili i s češtinou.

Jelikož jsme jeli až začátkem září, nebylo ani v restauracích již nijak narváno. Stačilo počkat po hlavním náporu Rusů a dostalo se na vás vše - i ovoce. V rozporu s recenzemi se mi jevili Rusové sice jako hamouni a trošku hulváti, ale stůl po nich bych bral raději než po místních. Tunisani zase naopak lidsky v pohodě, Tunisanky emencipované a při akvaaerobiku naprosto komunikativní. Změnil jsem názor i na burkiny - šuší.

Výhrady spíše k cestovce než k hotelu. Oproti původní domluvě jsme dostali letenku do Tunisu místo Monastiru a poté se dvouhodinová cesta do hotelu protáhla po rozbití autobusu a údajně píchlém kole náhradního minibusu. Tady se mohla delegátka pochlapit a sehnat alespoň vodu. Ale nenapadlo jí to a my si neřekli. Cesta zpět na letiětě naštěstí již OK. No za ty prachy to stálo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 97 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Port El Kantaoui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání