Napsat recenzi

Dovolená-ALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recenze hotelu Soviva Resort (ex Palmyra Aquapark Kantaoui) *** (Tunisko - Port El Kantaoui - Port El Kantaoui)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 260x
Recenze se líbila: 310 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Přístupová cesta na pláž ! Přístupová cesta na pláž !
  • Tak stolují v Tunisku!!! Tak stolují v Tunisku!!!
  • Toto se každý den vyhazovalo !A pak , že mají v Africe hlad ?????????????? Toto se každý den vyhazovalo !A pak , že mají v Africe hlad ??????????????
  • Rádoby pláž??????????????
Rádoby pláž??????????????

Nebýt arabské komunity, která doslova zahltila, předimenzovala a svým naprosto nevhodným (tedy pro nás nevhodným , pro ně naprosto normálním) chováním hotel , byla by to pohodová dovolená.

Musím vyzdvihnout práci paní delegátky Michaely. Usměvavá a velmi vstřícná. Jí patří opravdové poděkování!!

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel je vyhovující. Standart. Výtah jezdí , jen když se mu chce!!!Nečekejte zázraky!!!!!!!!!!!!Kachličky praskají, WC mísy se kývají , klimatizace teče , silikon netěsní , kohoutky jsou naopak !!!!!!!

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo bylo chutné , tedy pokud jste svedli boj o měj , protože , když naběhl nápor arabsky mluvících lidí nebyla šance se k jídlu dostat! Oni si nabrali několik plných talířů , které pak vlastně ani nepotřebovali , protože jedli na ubruse!!!!!!!!!a hromady jídla se vyhazovalo !!!!!!!!!! Nápoje k dispozici: U oběda a večeře jeden na příděl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale dávají vodu na stůl. Jinak alkoholické nápoje jsou ředěné!!!Pěkný ALL inclusive!!!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál se snažil. Hotel nabízí svůj opravdu veliký a krásný bazén s tobogány a skluzavkou. O animačním večerním programu se mi snad ani nechce rozepisovat !!!!!!!!!!!S pravidelností od 20.30 do 22.30 - Dětská diskotéka , při které duní z mega reproduktorů stále stejná a každý den trapná muzika !!!!!!!!!

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

Pláž neupravená , malá! Je pravda, že lehátka a matrace vždy připraveny. Ovšem naprostá tragédie je přístupová cesta od hotelu na pláž!!!!!!!!!!!!!K neuvěření! Z jiného světa!!!!!Hrůza!!Bordel !Humus! Naprostá špína !!!!!!!!!!TUNY odpadků!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Všude nepředstavitelné množství odpadků!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Opravdu veliká katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okolí hotelu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Odpadky , odpadky a zase jenom odpadky !!!!!!!!!!!!!!!!!Cesta na letiště???????????Jako byste skládkou postavili asfaltku !!!!!!!!!!!!!!!!!Nepřeháním !!!!!!!!!!

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Nebýt arabsky mluvících lidí , kteří se neumějí chovat , byla by to snad i klidná dovolená!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 49
z 97 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jarmila: Tunisko - 26. 7. 2017 10:34

Snad již nevím proč si lidé stěžují a pořád do toho špinavého Tuniska lítají. Ani zadarmo. Byla jsem tam naposledy v roce 2006 a to mi stačilo. Zlatý Egypt. reagovat

jedlinek: Re: Tunisko - 26. 7. 2017 11:01

dobrý den , letěli sem do Tuniska , protože přítelovi propadá v listopadu pas. Jinak létáme do Turecka ,kde je úplně zlatě !Tunis opravdu tragédie! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Port El Kantaoui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání