Napsat recenzi

DOPORUČUJI!!!!!!

Recenze hotelu Palmyra Beach Hotel (ex Novostar Palmyra) *** (Tunisko - Port El Kantaoui - Port El Kantaoui)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 290x
Recenze se líbila: 554 čtenářům
Fotografie: 106
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu jsme byli jediní češi-je to ruský klubový hotel.Ale věděli jsme to předem.Rusi se chovali možná lépe ,než češi.byly tam i rodiny s dětmi,mladé páry i starší. Delegát byl z Tunisu,ale uměl perfektně česky. Všichni mluvili rusky .Personál byl místní.Rozuměli taky rusky,nebo anglicky.Nebyl problém.O okolí se starali,denně uklízeli,vše čistili,zalévali trávu,kytky.Hlavní ruský animátor Denis se svoji skupinou vytvářeli skvělou atmosféru.Každý den s nimi byli 4 místní animátoři a Ti neměli chybu.Věnovali se jak malým dětem,tak dospělým.Animační program zahájili denně u pláže tanečkem v 10hodin.Pak nasledovaly tyto aktivity-2x denně aerobic ve vodě,volejbal,šipky,střelba z luku,dětské kuželky(pro dospělé :),vodní pólo,jóga,step aerobic,fotbal..večer byla dětská diskoteka,pak animační program v takovém letním kině a diskotéka pro dospělé.Kdo chtěl se zapojil.Jinak to byla luxusní dovolená. Do přístavního města se dostanete taxíkem za 4 dináry.Jezdí tam pořád a město je vzdálené asi 5 km.

Ubytování  průměrně (5/5)

Ubytování v hotelu bylo moc pěkné.Pokoj byl čistý,každý den nám převlíkli polštář,dali novou plachtu na přikrytí,vyměnili ručníky a dodali toaletní papír.Celý pokoj,včetně terasy denně vytírali.Klimatizace fungovala!!Na pokoji trezor,televize v koupelně fén.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava byla úžasná!!! měli jsme na výběr různé druhy zeleninových salátů,na snídani,jogurty ,musli,bagety, tousty,salámy,sýry,sardinky,krosany sladké i slané,palačinky,vaječné omelety,vajíčka,teplá jídla,ovoce,.Na oběd a večeři když to zkrátím byly dva druhy polévky,kuřata,králík různé druhy ryb,restovaná játra,krevety,gyros,špagety,lasagně,pizza,rýže,opečené brambory,bramborová kaše,mušle,lilek opečený,různé druhy teplých jídel.pivo,víno,čaj,káva,nealkoholické nápoje......No nedá se to všechno vypsat.Hlavně strašně mooc různých dortíků,sladkostí a 4 druhy zmrzliny.Nikdy nebyly fronty,všeho bylo dostatek a když už někde ubývalo,hned doplnili.Když někomu něco ukáplo,hned to utřeli.

Dopoledne a odpoledne byla svačina ve venkovní restauraci-byly tam ryby,pečené brambory,pizza,těstoviny,ovoze,zelenina..v baru bylo VÝBORNÉ a chlazené pivo,nealko,voda a různé alkoholické nápoje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vybavení bylo dobré,personál pořád usměvavý,milý,vstřícný.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Na pláži byly pořád volné lehátka. Na soukromé pláži bylo pořád málo lidí.Nevíme,kam ti rusové pořád chodili,že nás tam bylo tak málo.Možná jezdili na výlety? U bazénu byly taky vždy volné lehátka. Moře bylo průměrné.Jednou bylo křišťálově čisté ,ale když foukal vítr,tak se dělaly větší vlny a připlula tráva,někdy igelit.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

U hotelu čistota,pořádek,ale když vyjdete z hotelu,tak je nepořádek.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Doporučuji všem. Celkový dojem byl mooc dobrý.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Port El Kantaoui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání