Napsat recenzi

Concorde Green Park Palace

Recenze hotelu Concorde Green Park Palace Hotel Barceló **** (Tunisko - Port El Kantaoui - Port El Kantaoui)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 650x
Recenze se líbila: 321 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Příchod k hotelu. Příchod k hotelu.
  • Koloseum v El Jemu. Koloseum v El Jemu.

Velmi krásný nově zrekonstruovaný hotel. 1 otevřený a 1 krytý bazén. Příjemný personál. Většina hostů byli Rusové.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoje krásné a prostorné, denně uklidili a doplnili balenou vodu, colu, fantu a sprite. Trezor a wifi zdarma. Většina pokojů má balkón s posezením a sušákem na ručníky.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Snídaně, obědy a večeře formou bufetu. A odpoledne od 15 do 17 snack v podobě kávy z automatu, palačinek nebo pizzy. K večeři jsou u mužů povinné dlouhé kalhoty. Jídla se hodně opakují, např. grilovaná játra byla téměř denně. Ale vždy se dá něco vybrat, např. grilovaný tuňák, hovězí, pizza, pečené kuře, krůta, někdy i vepřové maso. Jako příloha pečivo, dušená rýže, těstoviny nebo hranolky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Nonstop recepce - rádi poradí, nebo vymění peníze. 2 výtahy. 1 hlavní restaurace+3 na objednání, ty fungují jen na večeři. Bar u bazénu, venkovní bar a bar v budově u recepce. Venkovní a vnitřní bazén + bar u bazénu byly v provozu do 18:00, lehátek u bazénu i na pláži dostatek. Zdarma byly k dispozici tenisový kurt a ping pong + aktivity s animátory jako jsou šipky, zumba, vodní aerobic, plážový volejbal, atd.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž a moře jsou zde nejslabší část, pláž neuklizená plná řas. Moře je otevřené, takže po ránu je klidné, ale pak už dost velké vlny a neustále fouká silný vítr. Proto jsme většinou šli radši do bazénu.

Možnost sportovních aktivit na pláži - jízda na vodním skútru a paragliding za 40 TND, banány, možnost půjčení kajaku, atd.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Přístav s mnoha obchody a restauracemi cca. 20 minut chůze, je zde možno koupit výlet na pirátské lodi, nebo plavbu na katamaránu za 15 TND. Větší nákupní centra asi 2 km. Všude jezdí taxíky a kočáry s koněm. Kolem silnic mnoho policejních hlídek se samopaly, při vstupu do památek vždy procházíte bezpečnostním rámem. Takže jsme se cítili velmi bezpečně.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Určitě bych se sem vrátil znovu, jen by mohli zlepšit pestrost stravy a úroveň úklidu na pláži. Lidé jsou v Tunisu milí, bezpečnost vysoká a ceny velmi podobné jako v ČR.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Port El Kantaoui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání