Napsat recenzi

Neskutečná hrúza

Recenze hotelu Hotel Les Pyramides *** (Tunisko - Nabeul - Nabeul)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 274x
Recenze se líbila: 464 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vůbec nechápu, že CK ********* může nabízet takovou hrůzu. Počínaje ubytováním v bungalovech-protože přednost na pokoje v hotelu mají samozřejmně Arabové a Rusové-tak tedy v bungalovech je neskutečná špína,lezou tam štěnice,pod matrací v posteli plíseň ,v koupelně se neuklízelo snad půl roku,přes velice neochotné zaměstnance,jak v recepci,tak i na pláži a konče snad jídlem,které bylo každý den pořád stejné-k snídani vždy marmeláda,med, vejce na tvrdo a nakrájená ta jejich bageta, k obědu guláš s rýží nebo těstovinami (tady byl výběr), ryba, k večeři ten samý guláš,ryba a za celý pobyt tam 2x grilovali asi kuřecí. Z ovoce byl k obědu bílý meloun,k večeři červený, další den to prohodili...........byla jsem už na několika podobných dovolených- a to nejsem vůbec náročná.....ale tohle byla fakt hrůza. Varuju všechny...SEM OPRAVDU NEEEE ! ! ! !

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Až po třetí výměně bungalovu........no dejme tomu

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

12x pořád dokola , nikdy žádná změna,třeba o sýru nebo ovoci jsme mohli jenom snít.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení bungalovů z roku 1,úklid spočíval v tom, že nám ráno uklizečka odnesla ručníky a večer jsme ji prosili ať nám aspoň nějaký dá, setřela pokoj jednou za celý pobyt,personál u baru neochotný- protivný, na každý malý kelímek třeba jen piva jsme si vystáli půl hodinovou frontu a víc jak jeden kelímek nám nedal, udělai jsme CUC ..a mohli jsme stát znova. Být ovšem ruský maladěc mohla jsem si odnést kelímků kolik jsem chtěla. Sportovní vyžití kromě vodního aerobiku a šipek vůbec žádné.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

I když vstup do moře je kamenitý, moře bylo čisté. Binec po Arabech na pláži samozřejmně nikdo neuklízel. Lehátka na noc uklízeli, ale že by ráno plavčík, nebo někdo z personálu pláže pomohl třeba starším dámám s lehátkem pod slunečník....no to byste po nich chtěli moc......chudáci se s tím dřely sami. Taky jsem tady zažila topící se ženu v moři......nebýt chlapů-hostů asi by se utopila. Plavčík seděl a dělal, že nic nevidí.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Z hotelu se jde rušnou ulicí do centra,kde jsou obchůdky asi jako všude v turistických centrech.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

SEM UŽ NIKDY VÍCE

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 23
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Nabeul - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání