Napsat recenzi

Nespokojenost a zklamání

Recenze hotelu Skanes Serail & Aquapark Hotel **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 306x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená se začala kazit hned na začátku, jelikož letadlo mělo 2 hodinové zpoždění a v letadle jsme dostali jen vodu. Jidlo jsme si museli kupovat a ani jako kompenzaci zdarma nám ho neposkytli(obyčejná bageta stala 95 Kč)

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Hotel byl pěkný ale 4 hvězdičky bych mu určitě nedala kvůli úklidu a personálu. Nechali jsme si uklidit jednou pokoj a v pokoji se neudělalo nic vic, než se vynesl koš,vytřela se podlaha a vyměnili se nám ručníky. V koupelně jsme našli dokonce švába. Co se tyče wifi,která měla byt zdarma tak nám fungovala za cely tyden pobytu tak cca 5hodin. Opravdu nas překvapilo,ze tunisane maji k hotelovem bazenu a k mori vstup za poplatek,takže ze 60% byl hotelový bazen a plaz zaplnena Tunisany a jejich nevychovanymi dětmi. Neviděla jsem ani jednoho tunisana,ktery by vstup platil ale velice ochotně se snami stravovali a pucovali si zdarma lehátka! Neni nad to, kdyz si zaplatíme dovolenou a oni si tam jen tak zdrarma chodi a vse využívají.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Snídaně tu byli dobré ale tim to končilo. Cely týden byly ty sámá jidla akorat na jiny způsoby. Co se tyče dochucování jídel tak katastrofa, nic nebylo pořádne dochucene.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybaveni bylo dobré, na pokoji je Tv a pěkný balkon. Co se tyče personálu tak katastrofa. Odnaseji vam po dopiti hned skleničky(minisklenicky)i i talíře,do kterých si chcete opet něco přinést. V all inclusive tak máte narok na výběr 3 druhu jidel(Texmes,Italska a Tuniska) když uz nas ta dovolena tak zklamala, tak jsme se těšili apon na toto. Čekali jsme na tři chody dohromady hodinu a půl stim,ze nám poslední chod ani nedonesli ale rusaky a tunisany bezproblému obsluhovali. Vodu si zde ve flaskach musite koupit.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Plaz byla pěkna akorat aby jste si mohli poradne zaplavat,chtělo to jit hodně daleko.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Okolí bylo pěkné a udržováné.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Pro me to bylo zklamání. Nedoporučuji tento hotel, ani pokud mate nervy ze zeleza. Nejvic mi vadili nevychovani tunisane,kteří si zde zadarmo vesele kraceji,predbihaji ve frontě apod.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 46 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání