Napsat recenzi

Každý má dovolenou takovou, jakou si jí udělá

Recenze hotelu Sirocco Beach *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 927x
Recenze se líbila: 373 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • čistá pláž a krásné moře :) čistá pláž a krásné moře :)
  • Hotel :) Hotel :)
  • Náš výhled :) Náš výhled :)

Mně osobně se v tomto hotelu, který byl sice starší, ale udržovaný a čistý, líbilo. Líbilo se mi tady i přes to, že jsme do hotelu z letiště v Enfidhě dojeli po 23:00, to znamená, že bar byl zavřený (dostali jsme pouze vodu) a s jídlem na nás nepočkali.

Jediné, co nás zklamalo, byla strava. Ale počítala jsem s tím, protože jsem si před odletem přečetla recenze (s většinou z nich nesouhlasím, protože podle lidí je v hotelu všechno špatně), ve kterých lidi psali, že se točí pořád jedno a to samé jídlo a že je nedostatek jídla.

Pokud patříte mezi lidi, kteří si zájezd koupili den před odletem a nepřečetli si recenze a následně si stěžují na všechno, hudbou počínaje a jídlem konče, nejezděte sem.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Jak už jsem psala,hotel byl starší, ale udržovaný a stále čistý. Dokonce i animátoři lítali s hadrem, aby bylo čisto. Uklízečka chodila na pokoje každý den, byla příjemná a ochotná a vždy jsme měli uklizeno a naaranžovaná pyžama.

Na dovolené jsem byla s mamkou a měly jsme pokoj s krásným výhledem na bazén a može (viz. fotka)

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Už jsem psala, že jídlo bylo slabší, opakovalo se stále stejné, ale po každé jsme si vybrali a chodili jsme z jídelny přecpaní. Z ovoce pouze meloun, broskve a meruňky

Jediný problém, který s jídlem byl- jídla bylo relativně málo a kdo přišel později, už se nenajedl nebo pouze zeleninového salátu.

Kromě večeře, kterou jsme nedostali při příjezdu do hotelu, jsme nedostali ani snídani při odletu- snídaně byla předem domluvená, ale kuchař zaspal. Z hotelu jsme odjížděli ve 4:50, bez jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Personál byl maximálně ochotný, animátoři zabavili po celý den (šipky, volejbal, aquaaerobic, gymnastika, vodní pólo,mini disco, tance u bazénu,...).

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž byla čistá, moře taky. Pouze jeden den byly na pláži naplavené chaluhy. U pláže i sprcha a velice ochotný "plavčík", který přinesl okamžitě po příchodu lehátka a matrace.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Klasika, jako v celém Tunisku, respektive v celé Africe. Ulice byly plné odpadků a špíny (neznají odpadkové koše ani popelnice). Ale okolí hotelu jako takové bylo čisté :).

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Dovolená se nám líbila, kromě jídla si nemáme na co stěžovat. Hotel je pro nenáročné klienty.

Jely jsme hlavně za sluníčkem a za mořem, to nám vyšlo :).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání