Napsat recenzi

Topkapi beach hotel

Recenze hotelu Hotel Topkapi Beach Mahdia *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 413x
Recenze se líbila: 444 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově hodnotím dovolenou v Tunisku velmi kladně, ale let Tuniskými aerolinkami, byl nejhorší zážitek v mém životě!

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoje jsou každý den uklízeny, všude v hotelu je čisto. Samozřejmě čím více dinárů personálu, tím lepší úklid.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo odpovídá 3 hvězdičkám hotelu. Je dobré, ale je hodně omezený výběr. Navíc pro ty, kteří jezdí na dovolené s All inclusive, nebudou služby nabízené tímto programem určitě dostačující. Na jídlo můžete chodit např. od 7-10 ráno, ale čím později přijdete, tím ještě méně jídla tam je. Takže Vás to stejně donutí přijít včas. Nabízený alkohol znamená: pivo, spíše voda ochucená pivem do plastového malého kelímku, něco na způsob naší vodky a Becherovky. A odpolední svačinka - znamená pizza, která je tam cca 10 minut, než se na ni vrhnou Češi, jako kdyby týden nejedli. Takže té se na Vás také nedostane.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

V pořádku.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je to nejkrásnější co zde najdete. Moře je teplé, fouká vítr, takže není nesnesitelné vedro, vlny... ovšem další problém nastává s lehátky - hotel sice nabízí lehátka, ale pokud nepřijdete hned ráno včas, tak se na Vás dostane pouze lehátka, na kterém se nedá ležet. Také delegátka žádala, aby byly z pláže uklizené vyplavené chaluhy, ale toho jsme se celý týden nedočkali. Jinak na pláži je security - velmi příjemné.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Tunisko je jedno velké skladiště odpadků. Večer se vůbec nevychází. Žádné procházky po promenádách. Večer se zde pohybují spíše policisté se samopaly. Výlet do Mediny na trhy vřele doporučuji, je zajímavé to vidět.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem? Byla to opravdu krásná dovolená. Odpočinete si. Jen pro mě noční hrůzou zůstane cesta letadlem a odpadky. Jinak všem doporučuji, až na maličkosti, je to krásná dovolená. Spíše doporučuji hotel se 4 hvězdičkami.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 44 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání