Napsat recenzi

Nikdy více

Recenze hotelu Hotel Topkapi Beach Mahdia *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 349x
Recenze se líbila: 379 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Tady vůně nepomůže Tady vůně nepomůže
  • Jo, vodní kámen, to je prevít a nejen v pračce. A zřejmě už pěkně dlouho, to chce písek a přitlačit. Jo, vodní kámen, to je prevít a nejen v pračce. A zřejmě už pěkně dlouho, to chce písek a přitlačit.
  • Tady by se hadr a voda taky hodily. Tak dlouho jsme remcali, že by to chtělo utřít, až i tenhle předposlední  stoleček z celkem tří, které jsme měli původně k dispozici, zmizel. A bylo uklizeno. Tady by se hadr a voda taky hodily. Tak dlouho jsme remcali, že by to chtělo utřít, až i tenhle předposlední stoleček z celkem tří, které jsme měli původně k dispozici, zmizel. A bylo uklizeno.

Tři hvězdičky označující hotel začínají v recepci a končí výtahem. Zbytek opravdu velice, ale velice skromný.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Zařízení pokojů spartánské, proleželé matrace, chatrné ložní prádlo. Vyleštěné umyvadlo kontrastuje s upatlanými kohoutky, zrcadlem zapatlaným stříkanci zubních past různých barev, a plísní na okraji vany. Pokojské se opravdu snaží, vymění ručníky, pokoj po jejich akci krásně voní, ale upatlané kohoutky, plíseň a slepé zrcadlo zůstávají. CK inzeruje TV se satelitním programem, bohužel na mém pokoji chyběl ovladač, který se mi nikde nepodařilo sehnat. Také na balkoně mi chyběl, na rozdíl od jiných pokojů, sušák na prádlo, zbyly jen díry ve zdi, zřejmě se takovou "lapálií" nikdo nezabývá.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Relativně malý výběr, především při obědě a večeři je komplikovaný ještě tím, že velice často některá část dojde a je doplněna s poměrně dlouhou latencí. Zřejmě se jídlo dováží. Denně je ryba a kuře, nahrazené občas krůtou. To lze rozlišit pouze podle tuhosti. Maso je na příděl 1 rybka cca 12 cm samá kost a kousek kuřete o rozměrech tak 5x5 cm. Třikrát za 12 dní byly karbanátky, na člověka 2 ks o průměru cca 3-4 cm. Pokud bych měla zařadit stravu do našeho dietního systému, charakterizovala bych ji jako neslanou s omezením tuků a především bílkovin, ale nadbytkem sacharidů - tím nemyslím zákusky nebo ovoce, ale prostý fakt, že bageta je nezbytná, zvláště pokud zrovna došla příloha. Z ovoce jsme okusili pouze meloun a malá trpká jablka. Zřejmě bylo dvakrát i hroznové víno, ale to už se na nás nedostalo, přestože jsme chodili na oběd kolem jedné hodiny a jídelna se otevírala ve 12,30.V tomto hotelu se rozhodně nikdo nemusí bát, že by při stravování AI přibral byť jen deko. Dopoledne žádná svačina, odpoledne na vás pravděpodobně nezbude - to by se musel opakovat biblický zázrak. 1 malý plech pizzy nebo kousků baget nemůže stačit pro cca 60 lidí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál ochotný, ale zřejmě jich bylo málo i na poloprázdný hotel. Zbylí dva animátoři se pokoušeli o petang na pláži a gymnastiku. Večery také žádná sláva. Služby AI inzerované CK do 24 hodin končily před 22. Teprve po zásahu delegáta se na jeden den prodloužila doba asi o hodinu. Po příjezdu asi 30 ruských turistů se prodloužila zřejmě i přes půlnoc. Pro výběr nápojů platilo totéž co u jídla, kolem 21. hodiny se začal výběr alkoholických nápojů zužovat a začala klesat i koncentrace nápojů nealkoholických.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž čistá, moře jako všude v Mahdii krásné. Jen o víkendu, kdy dorazili místní hosté bylo málo lehátek na pláži a plný bazén rozjívených tuniských puberťáků, nakonec, puberťáci jsou všude na světě stejní, takže bylo rozumné se bazénu vždy od pátku do neděle raději vyhnout.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Tuniský standard.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Nejhorší dovolená, kterou jsem v Mahdii zažila. Nejlépe to vystihl taxíkář, který nás vezl na páteční trhy. Roztomilou bavorštinou nám pod rouškou tajemství sdělil, že se hotelu přezdívá Top Kaput.

Vzhledem k tomu, že v kolonkách vhodnosti chybí ta, kterou bych vybrala, tak ji doplním - je vhodný snad jen pro masochisty a redukční dietáře.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 44 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání