Napsat recenzi

LTI Mahdia Beach-červenec 2017

Recenze hotelu Mahdia Beach Hotel & Aqua Park (ex LTI Mahdia Beach) **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 1 102x
Recenze se líbila: 327 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 3
  • náš výhled z terasy pokoje náš výhled z terasy pokoje
  • minigolf minigolf
  • pokoj pokoj
  • koupelna koupelna
  • bazén bazén
  • pláž-moře pláž-moře
  • výhled z naší terasy na levou stranu výhled z naší terasy na levou stranu

Po přečtení hodnocení pána přede mnou jsem se rozhodla napsat svůj názor.Jak pán píše,že videa jsou fotomontáž,tak nejsou.Je pravda,že na foto hotelu je hrad-atrakce pro děti,ale ve skutečnosti tam není.Důvod je ten,že tam jeden z turistů měl vážnější úraz a proto byl hrad odstraněn.Fotografie jsou některé starší,ale skutečnost je mnohem lepší.Je tam plno dodělaných věcí/např.minigolf,zvětšené posezení u venkovního baru/V zahradě více palem,oleandrů,ibišků..

Byli jsme se s pobytem spokojeni a chceme se příští rok vrátit.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

My jsme měli hezký,čistý pokoj v 2patře.Denně uklizeno,výměna ručníků,osušek.Klimatizace plně funkční,v tv čt24

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Obsluha nápojů po celé zahradě i na pláži.Bohaté snídaně,od různých úprav vajíček,sladkého pečiva,zdravé výživy,sýrů,zeleniny,lívance..Velký výběr zeleniny v jakékoli úpravě,kombinaci, výběr,masa:např. hovězí,ryby,krůtí,mořs.plody,výborné zákusky,ovoce/3 druhy melounů,broskve,blumy,jablka/každý si vybral z jídla i nápojů.Vše nejde ani vyjmenovat :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Velká vstupní hala s recepcí,směnárnou,kavárnou,barem s dosti místem na sezení,obchůdkem se suvenýry.Vnitřní bazén,anim.klub s programem.U bazénu během dne cvičení,tanec,vodní polo,šipky,lukostřelba.Tenisové kurty,kulečník,minizoo.Matrace,lehátka a osušky na pláži i u bazénu zdarma/osušky výměna za hotel.kartu/.

Personál úslužný,usměvavý

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž i moře nádherné.Někdo to nazývá "druhý Karibik" a opravdu nádhera,hodně mušliček.Pozvolný vstup do moře.Lehátka u moře-vždy dostatek i v zahradě,přímo u bazénu se musí dříve zabrat

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Za brány hotelu jsme šli pouze do obchodů,které byly poblíž.Místy odpadky a igelity.Jednou návštěva tržnice v Mahdii

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Chtěli by jsme se příští rok vrátit. Doporučuji

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Nelli: Hotel LTI Mahdia Beach - 11. 8. 2017 14:49

Dobrý den, také jsem byla v šoku z té recenze co psal pán. Já do tohoto hotelu jezdím 2 x ročně a teťka to bude v září po osmé. Na recepci nás znají, tak nemám problém dostat pěkný pokoj. Akorát, když tam jsou nový recepční co nás neznají tak nám dají pokoj ve staré části a druhý den známý recepční vymění. S jídle a se službami jsem maximálně spokojena a personál včetně manažerů si váží stálých klientů. Moře je nádherné. Do obchodů chodím po celé turistické zóně a taxikem jezdíme co Carfooru. reagovat

Jana: LTI Mahdia beach - 24. 10. 2017 10:33

Musím vám oponovat a souhlasit s pánem.Je to týden co jsme se vrátili a bylo to obrovské zklamání.Za spoustu peněz nulová kvalita.Jediné,co zde bylo dobré byla kuchyně,ale člověk si zde jede odpočinout a né se nacpávat.Zřejmě vás neubytovali nikdy v levém křídle.My strávili 3dny výměnou pokoje,abychom si nepřipadli jako v kriminále.Pokoj 2053 byl špína,smrad.Nechápu,co vás tam tak nadchlo,ty tři špinavé sociálky u restaurace,z kterých funkční byla pouze jedna???Nebo personál,který obletoval jen německou klientelu a sbíral bakšiš?????My jsme byli naprosto ignorováni a nedostali jsme ani vodu,pokud jsme si pro ni nedošli...Pláž jsme měli týden špinavou a nikdo to neřešil.Byla plná řas včetně moře.Bazény ledové včetně vnitřního,který je s venkovním propojen.Pokoj,který jsme za úplatu po třech dnech dostali byl na stranu prováděné stavby,tudíž stavební rachot včetně víkendů.To se nebavím o tom,že dokud neskončila akce na diskotéce,tak se nedalo spát.Nebylo to odzvučeno.Každý večer tam zřejmě na tuto stranu vypouštěli pravidelně jímku,takže ještě ke všemu příšerný smrad.Klid jsme měli jen týden a to na pláži,kdy se již voda vyčistila.Připadne vám tohle jako průběh normální dovolené na 4*hotelu???Po tomto by jste se zde již určitě nevrátila.Nebyli jsme v Mahdii poprvé,ale tohle bylo nejhorší,co jsme zde zažili.Většinou si špatný názor nechám pro sebe,ale tato dovolená byla hrůza včetně odletu,kdy nás odvezli v 9:30 na letiště a při odbavení oznámili,že poletíme až 16:15.Ven jsme již nebyli puštěni,takže celý den v horké přeplněné letištní hale.... reagovat

Eva: Hotel LTI Mahdia Beach - 24. 10. 2017 15:10

Nevím,zda to bylo tím,že my jsme tam byli v červenci a vy nyní,ale byli jsme s personálem spokojeni.Každý večer jsme měli jinak prostřený stůl a pití nám bylo ihned po usednutí doneseno-pamatovali si dokonce,co si dáváme.Pokoj jsme měli hezky/č.353/viz.foto.Moře a pláž nádherné po celou dobu pobytu.Jak píšete,že se nejezdíte nacpávat,ale odpočinout,my jsme měli vše v pohodě a odpočinuli si dostatečně.A co se týče"nacpávání",to se opravdu nemusíte,ale určitě chcete mít výběr a kvalitu jídla,což tam byla.Zda se člověk nají nebo nacpe je na něm :-) A dlouhé čekání na letišti bylo určitě nepříjemné,ale za to hotel nemohl. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání