Napsat recenzi

Nejhorší dovolená za posledních 25 let

Recenze hotelu Club Thapsus & Beach Resort **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 146x
Recenze se líbila: 477 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Nánosy chaluh a řas Nánosy chaluh a řas
  • Takhle to vypadalo, když tam jezdil bagr, který to stáhnul na kupy, které potom strčil zpět do moře Takhle to vypadalo, když tam jezdil bagr, který to stáhnul na kupy, které potom strčil zpět do moře
  • Mimo hotel Mimo hotel

Na tuto dovolenou jsme se těšili už jenom kvůli vyhlášené nejkrásnější pláži v Tunisku. To zklamání, které nás čekalo bylo ale veliké. Hotel byl ve fázi rekonstrukce, v pokoji jsme měli štěnice a šváby, v dalším pokoji nám tekla voda, což naštěstí hned opravili. Plus několik další mínusů jako např. že se lidé prali o talíře, příbory, nebylo si kam sednout, od skluzavky u bazénu bylo stále mokro a lidé tam padali (hrozba úrazu) a po urgenci nám bylo řečeno, že máme chodit jinudy (vysvětlete dítěti, ať tam nechodí)... Nejhorší byla ale pláž, viz. foto. Po kolena nánosy hnijících chaluh a řas, člověk to musel přebrodit, aby se vůbec dostal k moři. Hotel to neřešil, dokonce jsem měla na nohách z toho vyrážku ale ředitelem hotelu mi bylo řečeno, že mám alergii na mořskou vodu! Jaké zjištění po "x" letech ježdění k moři! Celkový dojem - v tomto hotelu bylo vše splachovací kromě záchodu - zklamaní.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Po přestěhování od štěnic, švábů a opravené tekoucí vodě bylo ubytování uspokojující (člověk tam se jde stejně jenom vyspat).

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Až na to, že co se nesnědlo jeden den, druhý den z toho bylo uvařené něco jiného - ale to je tam si všude.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení hotelu žádné, vše se konalo u malého bazénu u hotelu, hudba od animátorů byla strašně nahlas. Ani odpočinout jsme si nemohli, neslyšeli jsme se co si říkáme a ani na tu pláž jsme nemohli utéct (smrad). Personál jak kdo...

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

KATASTROFA - viz. foto - není třeba více komentovat.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Jedním slovem smetiště, plus se navíc ještě kradlo (zloději na motorkách, kradli zlato z krku apod.)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Sem už v životě nikdy...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 101 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

yveta mazurova: konečně někdo kdo byl ve stejném hnusu jako já - 8. 7. 2014 20:26

tak dík at vidí ti co jedou poprvé a prej jsem byla tvrdá a rasistická že mám pravdu tato recenze je pravdivá a žádná jiná čau reagovat

Jana: tak to ani omylem - 7. 5. 2016 16:18

V hotelu jsem byla v roce 2010,2014,2015 a nikdy žádný problém. To že tam dáváte fotky z pláže s nánosy chlauh je sice hezké, ale škoda, že není vidět že je to od hotelu na levou stranu a dost daleko od upravované pláže. Šváby jsou v Tunisku všude, pokud máte přízemní pokoje. A krade se všude. A nelžete, že jste byla svědkem toho, že někdo z motorky ukradl někomu řetízek. Do Tuniska jezdím už 10let a nikde jsem žádný problém neměla. Samozřejmě jak se chová turista, tak se chovají oni. Jsou jiné povahy, takže když se na ně budete příště smát, tak to bude lepší. Hezký den reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání