Napsat recenzi

nevrátíme se na toto místo

Recenze hotelu Magic Hotel Palm Beach Palace (Tunisko - ostrov Djerba - Midoun)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: duben 2017
Přečteno: 1 272x
Recenze se líbila: 256 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tato dovolená je pro starší lidi, zejména pro německé a francouzské důchodce, personál striktně rozděluje hosty podle země původu na lukrativní ze západní Evropy: teda Němce a Francouzy a na ty z východní Evropy: Čechy, Slováky a Rusy. Podle toho je i kvalita a úroveň služeb.

Ubytování 

Přijeli jsem o půlnoci, takže jsme byli rádi když nás ubytovali. Pro nás bylo ubytování striktně v suterénních pokojích, do kterých se mohl dostat kdokoliv ze zahrady. Na druhý den jsem z důvody bezpečnosti žádala výměnu pokoje a i když jsem chtěla zaplati za pokoj vyšší kategorie, měla jsem smůlu, pokoje s výhledem jsou pouze pro Němce a Francouze. Po půldenním čekání jsme dostali pokoj na poschodí v nejvzdálenějším traktu hotelu. Pokoj však byl čistý, každý den uklizený a bezpečný, protože byl na poschodí a s balkónem. V celém hotelu však nefungovala klimatizace, i když psali, že od 1.5. bude v provozu, no nebyla a tak jsme spali u otevřeného balkónu. Taky splachování WC bylo na heslo, jednou ano, jednou ne. Když to zhrnu tak ubytování na to, že jsme byli v Africe tak hezké, pohodlné a vcelku funkční. No žádný luxus, ani nadprůměr nečekejte.

Strava a stravování 

Jídla bylo dostatek, všeho druhu, určitě jsme nehladověli, no všechno bylo nedochucené, neslané, nekořeněné, tzv.steaky byli tvrdé jako podešev. Nejchutnější byli jejich národní jídla, no evropská kuchyně není jejich silná stránka. Famózní však mají sladkosti a zmrzlinu. Ocenili jsme dostatek ovoce a zeleniny. V porovnání s kuchyní, kterou jsme měli v Mahdii nebo na Kapverdách, toto byl slabý průměr, ale když nejste vybíravý a nároční jako já, tak si něco určitě najdete a hlady nebudete.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vybavení hotelu bylo uspokojující, no na 5* jsem čekala víc, např. lehátka přímo v bazénu, jako to mají na Kapverdách, nebo míchané drinky u vstupu do jídelny, nebo živou hudbu v baru před večeří a večerní program, né noční od 21.30 hod., protože po večeři už tam nemáte co dělat a nudíte se.Služby a personál tam fungují výhradně za bakšiš, když jim nedáte nějaké to euro, klidně Vás nechají čekat víc než půl hodiny, budou chodit kolem Vás jako, že Vás nevidí a obslouží nejdřív Němce, pak Francouze, Rusy a Češi a jiné národnosti z východní Evropy jako by jim byli na obtíž. Máme s čím srovnávat a tak můžu říct, že toto byl nejhorší personál s jakým jsme se doposud setkali a to jsme byli v Tunisku již poněkolikáté a Africké destinace máme zježděné. Méně nároční klienti si toho možná nevšímají, ale mě to uráželo a bylo mi nepříjemné mávat na personál a dožadovat se obsloužení. Např. u oběda, když jste dali číšnikovi "bakšiš" přinesl Vám láhev jejich červeného vína k obědu, když jste nedali nic, tak Vám nalili jednu sklenku a víc si Vás nevšímali. Všude je však čisto a uklizeno, hygiena na nejvyšší úrovni a taky úklid pokojů byl 100%. Vadilo mi však čištění bazénů až v 8-9 hodin ráno, když starej muž v špinavých montérkách víc očumoval evropanky v plavkách než čistil bazén.To bylo nepříjemné. Celková atmosféra nebyla přátelská, všude jsme měli dojem, že se na nás dívají přes prsty jako na chudé příbuzné. Personál nebyl přátelský, spíš ironický a naše peníze jako by byli bezcenné. Na Kapverdách se nám to nestalo a v Mahdii byli služby mnohem-mnohem lepší.

Pláž a moře 

Měli jsme smůlu i na pláž, která byla špinavá, málo udržovaná, žádné dlouhé procházky nás tam nelákali, protože v těsné blízkosti hotelu písek se snažil čistit traktor, ale bylo to zbytečné, protože v písku jsou ostré úlomky keramiky, odpadky, nedopalky cigaret a nevím čeho ještě.Po pláži se promenádují velbloudi, koně a kálí do písku. Pár dní byla pláž znečištěná spoustou chaluh, které vyvrhlo moře a nikdo je pořádně neuklidil a hned vedle hotelové pláže byli rybáři s člunama a ta pláž kolem bylo jedno velké smetiště plastů a odpadků.Místní to tak nevnímají, ale se to srovnat s nádherně čistými plážemi v Mahdii, kde se můžete bosý procházet po pláži, tady na Djerbě to naboso nikomu nedoporučuji. Koupali jsme se v moři jenom jednou, když se moře jakž takž vyčistilo od chaluh, ale nebyla to žádná zábava.Chybí zde taky hotelová ochranka a tak na pláži na Vás permanentně číhají místní prodejci všeho druhu a otravují Vás,aby jste se svezli na velbloudovi, koni, koupili si jejich třetky a to vše za přemrštěné ceny, protože pro ně jsme jenom hloupí běloši, které je nutné oškubat z peněz a tak se do moře nedostanete,aniž by Vás někdo pořád neotravoval. Lehátka a slunečníky byly v dostatečném množství, plážový bar byl zavřený, občerstvení na pláži žádné.

Okolí hotelu 

Je to Afrika a tak člověk počítá s tím, že okolí hotelu je špinavé, zchátrané, všude kolem odpadky, ale to je jich mentalita. Hotel architektonicky krásný, čistý, udržovaný a okolí špinavé, zchátralé a nevábné. Prostě Afrika.

Celkový dojem 

V tomto hotelu jsme se necítili dobře, odpočinuli jsme si sice, ale nudili jsme se, večerní program tam takřka nebyl, obsluha byla slabá, animátoři žádní, všude kolem němečtí a francouzští důchodci 70+, strava byla upravená asi pro ně, nemastná, neslaná, bez chuti. Velice se nám však líbil půldenní výlet po Ostrově, s výkladem rodilého Tunisana, který byl velice erudovaný, vtipný, zábavný a byl to náš nejlepší den na Djerbě. Výlet můžeme doporučit všem. Delegátka byla milá a snažila se nám zdělit spoustu informací, škoda, že až odpoledne na druhý den. Takže sem se nikdy víc nevrátíme. Je to pro málo náročné lidi, kteří nejsou nároční ani na jídlo, ani na služby a chtějí si jenom v klidu odpočinout.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Tunisko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání