Napsat recenzi

Katastro-SAFA

Recenze hotelu Safa Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 381x
Recenze se líbila: 503 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt od 20.8.2013 do 30.8.2013

Hotel SAFA,Tunisko - Hammamet - Yasmine. Velmi příjemný hotel leží v centru Yasmine zóny ...... Tak tohle je prosím první věta, která je v nabídce CK EXIM Tours k tomuto hotelu. Tak teda nevím, jestli jsem náhodou nebyl v jiném hotelu SAFA v uvedené lokalitě. Opravdu nevím, co do úvodního shrnutí napsat, aby to bylo publikovatelné. Snad jen to, že nevěřím, že neví v CK tours o jakou jde katastrofu, ale prostě jen vydělávají peníze a klamou klienty. Nejlepší na celé dovolené tak byla z mého pohledu přeprava, tím myslím jen letecká.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování. Vybavení hotelu a pokoje je opravdu staré, ale až na rádio v celku funkční. Na pokoji jsme žádné šváby neviděli, za to se u nás v půlce pobytu objevila malá ještěrka, ale ta byla neškodná a děti měli aspoň nějakou zábavu. Výměna ručníků každý den, úklid byl kdykoliv, když jsme nechali na dveřích cedulku s žádostí o úklid. Toaletního papíru dostatek. Odpad vany věčně ucpaný, ale to je nejspíš tím, že nemají na pláži sprchy a lidi se tak sprchují až na pokojích. Klima funkční.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Škoda, že ty hvězdičky nejdou do záporných hodnot. Možná tak dát 5 hvězdiček za zápach, který byl v jídelně a okolí. Neskutečný smrad, po kterém přešla chuť k jídlu. Salám jsem viděl jednou a to ještě nějaké nakrájené kousky v nějaké průhledné omáčce s rajčaty, co jsem neměl odvahu ochutnat. Takže snídaně bageta s máslem a osolit, oběd brambory nebo těstoviny přelité šťávou od kuřecího nebo vepřového (kde je spousta malých odštěpků kostí) a večeře kdekoliv jinde, jen ne v hotelu. Člověk si naloží nějaké jídlo, u stolu potom zjistí že se to nedá jíst jak je to ostré. Chybí popisy k jídlům, minimálně co je pálivé a co ne.Z ovoce znají jen meloun, takže kdo ho nejí, má prostě smůlu. Je teda pravda, že zákusky byly dobré a bez problémů přidávali. Celkově KATASTROFA.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Lehátek málo jak na pláži, tak u bazénu. Bazény čisté tak do oběda, pak je voda kalná. Tobogány pro děti dostačující. Personál pomalý a často neochotný, různých služeb aby se člověk doprošoval. Alkohol ředěný.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Člověk musí opravdu vstávat kolem šesté, protože kolem sedmé už nebylo volné žádné lehátko. Za celých 10 dní se nám nestalo, že by nám někdo sebral zamluvené lehátko. Nepochopil jsem, proč uklízejí pláž kolem sedmé, když už je opravdu celkem plná a ne dřív. Takhle člověk ráno přišel do pěkného bordelu, který sice uklidili, ale kolem deváté už se zase na pláži povalovali vajgly a kelímky, ale to je v lidech a hlavně v rusácích, kteří jsou tak trochu prasata. Přitom okolní pláže jiných hotelů byly ráno uklizené. Moře dopoledne vcelku čisté, odpoledne plné bordelu.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Promenáda kolem pláže je hezká, Medina se také povedla. Dohadování na cenách s obchodníky je zábava. Občas hrozný zápach asi z kanalizace, nevím. No a samozřejmě bordel, kam se člověk podívá. Ale ten byl po celé cestě z letiště do hotelu a zpět.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Myslím si, že nejsem náročný člověk, ale již nikdy více CK EXIM TOURS a Tunisko. Člověk si zaplatí all inclusive asi hlavně kvůli stravě, ale to bylo to nejhorší, co jsem kdy zažil a viděl a to člověku znechutí celou dovolenou. Jak prohlásila jedna turistka u oběda...i její prasata se mají lépe. Chtěl jsem zkusit něco jiného než Chorvatsko, ale velmi rád se tam zase vrátím. Tady ještě čtu pro koho je tento hotel vhodný. Koukám, že tam chybí kolonka pro nikoho. Bohužel musím dát za celkový dojem jednu hvězdičku, páč žádná nejde. Jo a ještě byl jen dodal, že se tam krade.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 90 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání