Napsat recenzi

Dovolená 6.-13.9. 2013

Recenze hotelu Safa Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 382x
Recenze se líbila: 498 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Safa . horror

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování bylo přijatelné. Až na trochu rezu v koupelně se to dalo. Je to starší hotel takže se musí počítat s vybavením pokojů, které není dvakrát moderní, ale opravdu se to dalo.

Nešel zamknout nebo zavřít na kličku balkon což bylo opravud nepříjemné protože jsme měli pokoj , který byl v tomto případě snadno dostupný komukoliv. Byli jsme v prvním patře.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Strava. Příšernsot největšího kalibru. V hotelu jsem jedla jednu snídani, dva obědy a jednu večeři, protože hned druhý večer jsem si prodělala krásnou otravu z jídla. A to ne moc malou. Bylo mi opravdu zle a hotelovou restauraci , jak tomu pyšně říkali, jsem potom už nemohla cítit. Nikdy v životě mi nebylo takhle špatně. Měla jsem zvýšenou teplotu, zvracela jsem, měla jsem závratě a to pominu průjem který je v těchto zemích normální. Zvracela jsem i vodu, které jsem se napila.

Nepříjemný byl všudy přítomný smrad nějakého koření. Po prodělání toho nepříjemného večeru jsem kolem jídelny nemohla pomalu ani projít jak se mi zvedal kufr.

Opravdu jejich kuchyni nechápu. Brambora rozkrojená napůl naložená v jakémsi oleji - hnus. Všudypřítomný rajčatový protlam s příšernou chutí. Bagety byly jako žvýkačky. Pití bylo relativně přijetelné, ale chyběla mi balená voda na pokojích. V jíných hotelech je to samozřejmost. Saláty - nepochopím, ale zelenina absolutně bez chuti. Zákusky měli opravdu výborné.

Moc jsem toho nesnědla. V hotelu jsem jídlo nemohla nai cítit. Celý týden jsem byla o hladu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Vybavení pokojů bylo normální - dvě skříně - jedna bohužel smrděla.. Pokoje byli třílůžkové. Koupelna přijatelná.

Někteří si stěžovali i na plísen ale to nemohu potvrdit.

Někdy netekla voda když se sprchovalo více lidí v hotelu, což je velké mínus.

Záchody u bazénu byli pouze pro silné povahy, ale pro opravdu silné povahy. Když to řeknu opravdu vulgárně záchody byli asi tři dny *** způsobem , že to bylo i na zdi. Toto bylo příčinou tamní kuchyně, protože není normální že by to člověk tímhle způsobem nestihl na záchod. A ještě byli dámské.

Výhrady jsem měla trochu ke klimatizaci , kterou v průběhu dne i noci vypínali.

Ručníky - ručníky na pláž se zapůjčit nedají jak psali od většiny cestovek. Na pokojích, které byli po třech pouze jedna osuška a dva malé ručníky- opravdu malé - na ruce. Jedna osuška byla opravdu málo protože díky vlhkému prostředí zde neschlo vůbec nic. Naštěstí jsme nic nenechali náhodě a přivezli jsme si dvě plážové osušky bez kterých bychom byli na mizině.

Služby a personál mi něvadili. Upřímně personál byl nejpříjemnější na celém pobytu. Číšníci se neustále usmívali a vždycky když jste něco potřebovali vyšli vám vstříc. A když už se nějaký nesmál nedivím se mu když tam musí lítat celý den. Animátoři byli obvzlášt milí. Uklízečky uklízeli , ale tak polovičatě. Na některých pokojích skládali z ručníku srdíčka a podobně , ale na našem pokoji ani jednou. Nechápu tento smysl. Asi dvakrát v týdnu nám neuklidili což mi opravdu vadilo, protože jsem za to zaplatila a protože když si přinesete na nohouch z pláže písek tam máte potom v pokoji pláž druhou.

Jinak bych personál shodnotila jako největší plus.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Boj o lehátka. Opravdu velký boj o lehátka. Víc než polovina lehátek byli rozlámané. Pláš pro tak velký hotel byla úplně miniaturní.

Na písku se ležet nedalo kvůli všudypřítomnému bordeli, co žbylo na pláži nechutné. Asi dvacet metrů od pláže hotelu telka stoka do moře, která při našem štěstí třetí den vyschla, ale moře smrdělo. Jeden den se nedalo koupat kvůli návalu igelitových tašek v moři a podobněho bordeli. V jiných zemích toto uklízeli, tady to bylo asi tabu. Vzdálenost k pláži byla perfektní. Nabídka zábavy na pláži byla docela zajímavá.. mohli jste se svézt na padáku nebo na banánu - lodička.

Neustále na pláži kuličky - chaluhy = poměrně nepříjemné a na pláži se to dá uklidit a to , že chaluhy byli v moři tak s tím se nedá nic dělat. Měli jsme hodně medúz. Jednoho z nás požahala a jednoho koušlo nedefinovatelně zvíře nebo či co.

Do moře jsme se báli chodit a proto díky boe za hotelový bazén ,který byl obvzvlášt přijatelný když byl na pláži neuvěřitelný bordel a smrad.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Bordel. Bordel. Bordel. Bordel. Bordel.

Arabové jsou prasata. Otravní - ale to jsem bohužel věděla.

Umístění bylo ideální. Medina = pěší zona byla perfektní až na všudy přítomné arabáše, kteří za každou cenu musí někoho zatáhnout do krámu ap rodat. Musíte smlouvat.

Hned neaproti hotelu je obchod, který byl zdrojem mého pitného režimu a třetí až čtvrtý den i jídla.

Potkávali jsme i číšníky , kteří si kupovali jídlo v supermarketu než aby jedli v hotelu.

Pro děti = Aqualand a Carthagoland. Nejsem dítě ale toto spestření bylo opravdu zábavné. Spíše pro menší.

Nedoporučují, aby do celého Tunisu jezdila sama žena. Bylo mi opravdu nepříjemné když mě furt nějaký chlap otravoval. Ale jakože hodně. V hotelu vůbec ,ale mimo hotel to bylo tabu. Nemají pravidla slušného chování. Dopravní značku jsem viděla jednu. Jednu jedinou.. Ve dvou pruzích jezdní klidně tři auta a co se týče motorek, tak pro ně je helma něco co neznají.

Nemá ráda tuhle kulturu. Nesnáším bordel a tu jejich otravnost.

Ale musím podtknout , že někteří - jeden až dva - byli milí.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Po návštěvě hotelu se Safa se bojím pokud znova navštívím Tunis.

Ale co jsem vysondovala tak v jiných hotelech to mohlo být i hoší někteří se nechali i přestěhovat. Skončili v Safě a tvrdili že je to luxus oproti tomu, kde byli předtím.

Ve finále jsme si ze všeho dělali srandu protože to jinak nešlo a dovču jsme si užili =)

PS - rodina s dětma at se nejezdí dět ise tu ukoušou nudou. A rodiče budou otrávení.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 90 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

ivali: odpověď - 14. 10. 2013 20:59

svatá pravda !!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání