Napsat recenzi

Hezká dovolená

Recenze hotelu AQI SplashWorld Venus Beach Resort **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 747x
Recenze se líbila: 547 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Někdy se divím když čtu negativní recenze a uvažuji, co je to za lidi, kteří to píšou. Já jsem četla recenze na tento hotel ještě před odletem a musím říct, že jsem měla trochu strach, ale vše bylo úplně v pohodě... jak se dočtete níže. Jeli jsme v říjnu 2013, já, moje matka a moje malá dcera a chci se vrátit zpět... nečekala jsem, že budu skoro na konci října v 23hod v bikinách na terásce. Počasí vyšlo, nepršelo, moře jak kafe, lidi fajn, hudba celý den... za mě Ano.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Dostali jsme prostorný pokoj kousek od recepce se vstupem přímo do zahrady. Na recepci Ruska mluvící perfektně česky, vše ochotně zařídila. Pravda byla, že jsme museli upozornit uklizečku, at nám vyčistí koupelnu, nebot na dlaždicích se zdála být plíseň, ale pak už vše v pořádku. Nábytek starší, ale dostačující. Lednice... úklid denně, stačilo nám to. Stejně jsme byli celý den u vody.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

První den jsem byla nadšená, výběr hlavně zeleniny, teplé, zapečené i saláty. Hranolky, těstoviny, na grilu vždy ryba nebo jiné maso. Zákusky úžasné..jenže se jídlo často opakovalo. Ale myslím, že si každý vybral. Nesetkala jsem se ani u ostatních výletníků s nějakou výraznou nespokojeností. Ale řízek je řízek, co si budeme povídat :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Tak za sebe teda musím říct, že co se personálu týče, od uklizeček, recepčních, lidí v kuchyni, na baru a hlavně animační tým... posílám velký dík, neboť byli vždy usměvaví, ochotní, zkrátka nemám jediné výhrady. Když se vyskytl problém, hned se snažili vše vyřešit, vyjít vstříc a ředitel hotelu je většinu dne přítomen, takže kdyby něco, můžete se na něj obrátit. Jsou to profesionálové a navíc příjemní. Vaše děti budou v rukou "Animáků" jako v bavlnce.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž prostorná, byla jsem v říjnu, takže taky poloprázdná...ale moře díky tomu, že je otevřené, bylo polovinu našeho pobytu divočejší... kdo má rád vlny, doporučuji. Pak se zklidnilo, takže si zaplavala i moje 4 letá dcera. Moře je poměrně dlouho mělké, na pláži i sprchy, pak různé aktivity - let padákem např. za 40 TND, jízda na matračce, banánu.. vyzkoušela jsem padák s dcerou a musím říct, že zážitek krásný. Jinak dcera dováděla stále na tobogánech, bazény čisté, toalety u bazénů taktéž.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V okolí hotelu jsou opět hotely, ale taxík vás zaveze za 5 dinárů do hammametu, kde jsem byla nakupovat... něco hlavně pro ženy :) je tam i spousta restaurací, hezky ozdobené, sochy slonů, večer pěkně osvětlené. 5 dinárů = asi 60 kč, což není moc. Byli jsme taky na výletu pirátskou lodí- výborný zážitek pro malou. Kolegové zase jeli drožkou podívat se na staré město

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkově dovolenou hodnotím jako výborný odpočinek. Nejsem VIP a nějaké ty malé nedostatky jako je opakující se jídlo v kuchyni a počáteční špatně uklizený pokoj člověk rád promine, neboť personál a slunce a vše ostatní dohromady to převáží na tu dobrou stranu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: POZOR!!! - 19. 8. 2014 8:38

Vrátila jsem se před pár dny a chci varovat před výběrem tohoto hotelu. V Tunisku jsem byla po páté, tak jsem věděla kam jedu. Tohle jsem ale nečekala. První pokoj hrůza, děs. Druhý pokoj s nefunkční klimatizací, kdy se venkovní teplota pohybovala kolem 38-40 stupňů. Na jídlo a pláž si nemůžu stěžovat. Jen u bazénu nám ukradli 2 osušky. To prý je normální. Delegátka CK nám řekla, že je běžné se stěhovat 2-3x za pobyt do jiného pokoje. V našem turnusu si všichni odnášeli reklamační protokoly. Zvažte proto, zda jet do tohoto hotelu. Úroveň má dvou hvězd. Škoda, že sem nejdou vložit fotografie. reagovat

Romana: Re: POZOR!!! - 15. 2. 2016 8:15

Ježíši ,mám tam letět se synem a fakt mě děs objímá .Snad se mi povede změnit hotel a jít do jiného. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání