Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Vime Club Venus *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 244x
Recenze se líbila: 619 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na přelomu měsíců srpen/září 2012 jsme strávili nádhernou dovolenou v hotelu Caribbean World Venus Beach a domů jsme si přivezli spoustu krásných zážitků!

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel se nachází na klidném místě u krásné rozlehlé pláže. Hotel není super luxusní, ale určitě není starý a ošuntělý, jak jsem se před odjezdem dočetla v některých recenzích. Určitě odpovídá uvedenému označení ***+. V hotelu bylo patrné, že je všude čistě vymalováno a že i nábytek ve veřejných prostorech (např. hlavní bar) je nový či často obměňovaný. Pokoje jsem viděla pouze v části mimo hlavní budovu (pokoje s číslem od 500 výše), kde jsme byli ubytováni my (bylo nás 10 a měli jsme 3 samostatné pokoje), jinde tedy nemohu posuzovat. Pro jistotu jsme na recepci při rozdělování pokojů dali recepčnímu "všimné", abychom měli pěkné pokoje s balkonem. Naše pokoje byly čisté, nově vymalované, zařízení bylo pěkné a dostačující. Pokoje byly každý den, uklizené, ručníky vyměněné, toaletní papír doplněný. Párkrát byly i postele nazdobené květy. V tomto ohledu si nemohu na nic stěžovat. Veřejné prostory (chodby, okolí bazénů ...) byly také pravidelně uklízeny a pokud se zrovna v hotelu nevyskytovali neslušní turisté, bylo čisto neustále.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Na stravu all-inclusive si nemohu stěžovat. Byly s námi i 3 malé děti (3,4 a 8) a všichni jsme si vždy vybrali. Popisovat jednotlivé druhy jídel by bylo na celou jednu extra stránku. Jediné čeho bylo nedostatek v době našeho pobytu (prý byl hotel hodně obsazený) bylo nádobí. Ráno se někdy muselo čekat na hrnečky a při obědě na příbory a talíře. Ale toto nám dojem z dovolené opravdu nezkazilo:-).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení hotelu není super luxusní, ale určitě odpovídá označení ***+ a je pěkné a dostačující, jak již jsem psala výše. Mohu porovnávat s jinými hotely, které jsme v Tunisku navštívili. K hotelu náleží 4 pěkné bazény, dva velké a dva malé pro děti. Bazény byly vždy čisté a okolí uklizené. U jednoho bazénu je menší tobogan, který byl plně funkční a bez vad. Kolem bazénu bylo spoustu lehátek s matracemi zdarma. Animátoři jsou super a přátelští, opravdu jsme byli všichni moc spokojení... jak děti, tak my a i babička s dědou. Nikdo z nás se nenudil a každý si vždy vybral svoji aktivitu (aerobic, zumba, step aerobic, stolní tenis, golf, tenis, lukostřelba, vodní sporty, disco ....). Croco clubu pro děti a hlavně české animátorce od nás náleží jedna extra velká pochvala. Děti byly moc spokojené!!! Personál byl příjemný a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž je krásná písečná se spoustou lehátek s matracemi zdarma, byla každý den čistá a uklizená. Moře v době naší návštěvy bylo střídavě malinkou bouřlivé nebo klidné. Nám se vlny líbily a s dětmi jsme se vždy vydováděli.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Okolí hotelu je upravené a čisté. Je tam spousta zeleně. Mimo hotel nemohu posuzovat.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Můžu mluvit za celou naší 10-ti člennou výpravu :-) ... všichni jsme byli maximálně spokojení! Po přečtení některých "hodně" záporných recenzí před odjezdem jsme dokonce uvažovali o výměně hotelu a jsem moc ráda, že jsme tak neučinili. Dovolená se opravdu vydařila a nikomu z nás se nechtělo domů! A pokud si jedete užívat dovolenou a nejedete hledat "mouchy", které se najdou všude, určitě tu také prožijete nádhernou dovolenou a domů si přivezete spustu krásných zážitků jako my!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání