Napsat recenzi

Samira už nikdy

Recenze hotelu Samira Club Spa & Aquapark Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 13x
Recenze se líbila: 48 čtenářům
Fotografie: 23
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž Pláž
  • pláž pláž
  • bazeny bazeny
  • První den První den
  • druhy den druhy den

Tohle je naše zkušenost, bohužel.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem byl hrozný i když jsem do Samiry jela podruhé, byli jsme tam v r.2019. Tenkrat jsme byli nadšení. To bylo vše úplně jinak. Tentokrát jsme jeli s 11 měsíčním dítětem. Bohužel hned po příchodu do pokoje jsme zjistili ze místo chlazení, klimatizace topí a v pokoji hlásí 39 st. V r.2019 vse vždy bez problému vyřešili. Když po 15ti návštěvách tam a zpět( byli jsme v zelených domkach, což kousek k recepci opravdu není) vás to už fakt nebaví a oni jen říkají, že za 10 min tam přijde technik. Nikdo nepřišel do 23:15 (od 15.30). Ani po vyžádání nového pokoje nereagovali.Pak nám dali jeden nefunkční ovladač a klima fungovala jen na 26 st. 5 x vyžádáná postylka pro dítě. Přinesli ji s broukem. Druhý den mravenci na pokoji. Ne dva ale minimálně 100 mravenců kteří se očividně rozhodli s námi bydlet. Další den protékal záchod, pak už nesplach po val. Problém po dvou dnech nevyřešili, záchod jsme opravili sami. Uklizecka jen ustele a setre podlahu. Neumyla zrcadlo, vanu záchod nic. každou noc našli budila diskotéka a opili Poláci, kteri delali hluk do 3 do rána. A doporučuji si vzít své vlastní ručníky protože uklízečka je ráno odnese a přinese je az později odpoledne nebo k večeru. Dvakrát nám je ani nevrátila.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Co se týká jídla, vše jsme dostávali na příděl, jinak jdete minimálně x krát do fronty. Jak pití tak jídlo. Jídlo vas už po dvou dnech omrzi. K snídani se střídá omeleta nebo livance. Ale omeletu dostanete jen 1/4 a livance jen tři kusy. Když jsem chtěla třeba o dva livance víc pro dite řekli ze si mám znovu vystat frontu. Omáčky jsou bez chuti, vše plave v oleji. Z ovoce jen blumy, meloun a broskve. Piti nám doporučili vzít si kelímky. Zbytečně, protoze vám stejně natočí jen čtvrtinu velkého kelímku a když je nemáte da vám jen dve pití, víc ne. Dortiky byly chutné. My přežili 11 dni na pizze. Nikdy jsme se netěšili domů z hotelu jako ted. Nikdy jsem nezažila dostavat jídlo na příděl. Chápu že nechtějí dávat 10 livancu každému ale tohle bylo moc. A at jste přišli v jakoukoliv dobu na snídani oběd nebo večeři, byly fronty, chyběly příbory skleničky a talíře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Recepce nikdy nic nevyřešila. Pres neustále problémy vždy jen řekli že to vyřeší a nic. Oproti tomu čísníci a animátoři byli moc milí. Co se zlepšilo je Wifi, funguje v celém objektu, na pokojích fungovala skvěle. kromě pláže kde nefunguje.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Ohledně pláže, v roce 2019 pláže čistili. Čistili znamená ze odhrabali odpadky i chaluhy a řasy. Ted nic. Moře vyplavilo hadry, střepy, plasty. Řekli ze na to je prý zákon a ze to je jako kdyby přijeli k nám a vykáceli nám lesy. 5 dni jsme zažili medúzy. Nejen v hloubce ale i na břehu. Viz foto. Na plazi pozor na jízdu na velbloudovi, řeknou at se jdete jen vyfotit, zadarmo ale když vas nutí si na velblouda sednout, rozjede se a i přes vysvětlovani že nechcete, s vami jede po plazi a pak po vas chce 60€. Co jsme ale využili a bylo to za super cenu, byl padák a vodní skútry. Po pláži chodí prodejci s náramky, cigaretami, výlety a ovocem a oříšky. Na plazi jezdil ale v sezóně traktor, predelavali bar na pláži na restauraci pro mistni ( placena, nevztahuje se all inclusive), takže tam od rána do odpoledne vrtali. Místním právě

i zabrali minimálně 20 lehatek a pak nebyly pro ostatní lidi. O něčem vypovidalo i to ze plaz a moře bylo tak špinavé, ze v bazénech narvano a v mori se nekoupal skoro nikdo.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu je poušť. Rozpadle domy, chudé čtvrti.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Samira už nikdy. Jednim slovem katastrofa. Chápu že sem někdo jezdí několikrát nejspíše kvuli skvělým a milým animátorům.Tohle je naše zkušenost, bohužel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 65
z 87 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání