Napsat recenzi

příliš krátká dovolená

Recenze hotelu Samira Club Spa & Aquapark Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 466x
Recenze se líbila: 548 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 1

Vrátila jsem se v pátek a nejraději bych tam zůstala ještě další týden! A těm, co tady píší, že to byla hrůza, můžu poradit jen jedno : jezděte jen do luxusních hotelů, ovšem taky počítejte s vyšší cenou. Já tam jela na doporučení, pročetla jsem si recenze, prohlédla fotky a vše bylo tak, jak jsem čekala - ba co víc - lepší!

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Bungalovy s se vším, co mi na přespání a umytí stačí. Za malý poplatek trezor, klimatizace už byla jen pro formu,ale jak říkám - jen jsme tam s kamarádkou přespávaly a v noci už na přelomu září-říjen je i bez ní akorát.. Pro mě je podstatné, že tam bylo čisto, ručníky vyměněné. Po přesně opačné zkušenosti z Turecka, jsem byla pro jistotu připravená raději na všechno, ale tady vše ok!

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Vepřové nejím ani doma, tak mi nechybělo. Naopak zeleninku ( mraky!) , ryby, rýži, těstoviny atd. jsem nepostrádala, takže jsem byla spokojená. Snad jen ovoce malý výběr,ale i přesto - za tu cenu :-))! Ani jsem za ten týden nestačila všechno ochutnat. Skoro jsme nevyužily svačiny, byly jsme zasycený ažaž.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál ochotný a vstřícný, až mi jich bylo líto. Museli být ulítaní, je tam těch lidí opravdu hodně. Přesto bylo vše naprosto v pořádku.

Deset hvězdiček bych dala animátorům! Ti byli naprosto skvělí, úvod s dětmi byl vždy stejný (ale ti prckové se přesně na to už celý den těšili) a pak pokaždé něco nového. Delegátka ( mimochodem skvělá - Michaela L.) nám říkala, že takový program je právě jen tam.

Bazén jsem nevyužila, jezdím tam jen a jen kvůli moři :-).

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

První den,dva bylo moře zkalené, ale prý tam celý týden před tím bylo škaredě, tak je to pochopitelné. Pak už čisťounká, průzračná voda. Řasy uklízeli, vstup do vody pozvolný, už dávno nejsem kamzík, takže dobře, lehátka byly, jen když jsme dopledne byly na výletě, tak po obědě byl problém sehnat,ale s tím se počítá.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí jsme prošly ( a zabloudily :-) ), taky dobré-krámky i v okolí . Udělali jsme si taxíkem výlet do Nabeulu ( doporučuji - krásná keramika!) a je fakt, že cestou byl už větší binec, stejně, jako cestou na letiště do Enfidhy. Ale i s tím člověk v těch končinách počítá.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Krásná dovča! Tunisané jsou moc milí a usměvaví, ochotní lidé. I v té keramičce se s námi dali do řeči ( no, dali by, kdybych nebyla tak mizerně jazykově vybavená :-( ). A nebyl to majitel, ale dvě nakupující ženy. Ochotní byli i policisté, které jsme využily při tom blouděni :-). Oproti tomu Turecku, kde jsem teda ten islám překvapivě pociťovala na každém kroku, Tunisané jsou spíš šmrncnutí tou Francií, která jim dlouhá léta vládla.

Jen to chtělo víc času. Takže ještě jednou, na delší dobu a doučit se ( konečně! ) aspoň tu angličtinu ( kdo umí francouzsky, má úplně vyhráno!).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 65
z 87 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kis: Blábol a zase blábol. - 1. 9. 2016 18:07

Tunisané jsou šmrcnutí Francii. Běžte se podívat kousek za hranice Zarzisu a hned zjistíte, čím jsou šmrcnutí. Brácha, když se odtam vloni vrátil, byl celý měsíc na kapačkách a dodnes to nemá dobrý. Odjel tam naprosto zdráv. Kdo má kousek mozku v hlavě, tak pochopí. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání