Napsat recenzi

PRIMA DOVOLENA!

Recenze hotelu Nahrawess **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 324x
Recenze se líbila: 482 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bajecna dovolena v krasnem hotelu v jednem z najilipsich pokoju. Spousta vody - co dela v celku nadherni a okouzluici oasis tvareni 6 bazejnama a Palmovou zahradou. Servis na urovni 4 hvezdy. Byli jsme naproste scastni !!

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel je starsi ale velmi dobre udrzovan.V cas je provadi bezni opravy a rekonstrukce a proto vse vypada obnoveno ale v kolonialnem stylu. Nam to do konce libilo. Na zacatku dostali jsme pokoj s vyhledem na okoli, ale sla sem dolu na recepce, bila sem mila a laskove poprosila pokud je to mozne pokoj s vyhledem na zahradu a bazejny. Recepcni je velmi mile a vsimave(vsechni), pokud umite dobre anglicki nebo francuzki a chova te se prijemne tak dostanete vse zdarma a s usmevem k tomu :) Ne zaplatila sem ani korunu na vic a dostala sem pokoj s vyhledem na Palmovu Rajsku Zahradu s bazejnama :) Odmenila sem recepcniho plechovkoj Gambrinusa(ktere jsme vzili s sebou s Prahy) a do posledni chvile co jsme stravili v hotelu - byli sme s recepcie najilepsi kamaradi! :)

Pokoje je velmi hezki, maje granitovu(ci mramor) podlahu, na tom je balvneni keberecky(co je supr - ne dostava pisek ani spina do postele). Postel je King Size - 2 na 2 metri.Nove matrace, polstare - vse vypada jako vcera bylo zakoupeno. V celku pokoj dost veliky na vse vcetne kofru. Maje velku zabudovanou skrin v predsinu, raminka, trezor, lednice v tom.Deska nad ktere plazmena televize, pak maly kulatej stul, 2 potahovane zidle. Barva ladena Dub - Modra. Vse bylo funkcni(zasuvki, zarovki a tak dal). Klimatizace bila nastavena s centraly(ne da se zmensit nebo zvetcit teplotu), ale ne bilo ani zima ani vedro - tak ze fajn :). Doulezite! - zavesy - Black Out - prez ktere ne pronika slunicko - pro milovniki spinkat odpoledne par hodinek :).Pokoj ma male (ale staci i pro 3) balkonek, plastove styl a zidle, drzak na osusky, a nadherni vyhled na Zahradu a kusek more. Koupelna ma starsi zarizeni, vana misto sprhy, ale vsechno je cisti, udrzovane dobre a ne mame k tomu pretenzie. Uklid je provadeli kazdodenne, menili furt rucniki(i kdys jsme ne chteli :) ), , dodavaje lahvicky s samponem, ubrosky a toaletni papir, postel menili 1 krat za 2 dni, a kazdy den davali na postel kiticky ibisku nebo lianu :) Jeeeee :) Ne nechavali jsme zadni dysko, ale pani pokojska stale bila moc mila a vsimava. Na vic , az jsme odjizdili, zaptala sem recepcniho jestli muzu dostat stejni pokoj pokud prijedu znovu. Rekl ze urcite ANO, a dal mi osobni na sobe mail, aby predem napsala do toho ktery pokoj chcy a ze tim padem budu mit zaruceno ze jeho dostanu. Mimochodem - kamaradka (co byla s nama) taki dostala na zacatku pokoj s vyhledem na okoli, ale taki po kratkemu jednani s recepcie dostala stejne jako my krasny pokoj v vyhledem na bazejny a more a taki uplne ZDARMA! Lidi! Prosim vas! Chovejtese slusne a mile - a dostanete vse co chcete! :)

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Ne chapu teda lidi ktere pisu ze strava byla je hrozna, ze sami kosti a tak dal! Neni to pravda. Pravdou je - ze samozremnijem kosti v masu je sou! Napriklad podavali kuratka, kuski celeho kuratka nasekaneho na casti v omacke pripominajice bulharski leco - no to je jasne ze kure ma kosti! Samozremnijem ze ne byli to jenom prsni rizki, ale pripadne na jinem tace bili prsni rizki ale kruti. A takle VIBORNI gulas ne jedla sem ani v Cechach ani v Nemecku - naproste byl udelam se Svickove!!! S najilepseho hovezi co muze existovat! takove co v Cechach stoji 260 a vice za kilo!Restoracie ma 3 velki vnitrni prostory. Az prijizdy do hotelu arabove vetcima skupinama(o vikendy napriklad), tak je jim davaje prostor zvlast, aby ne rozcilovali ostatnich svim trochu cikanskim chovanim :).Taki ma 2 velki terras venku. Nabytek je hezky, vsude bile idealno ciste ubrusy, balvneni ubrousky, kitky na stulach. Personal velmi tichy, obsluhuje tak ze ji jich ne vidish ani ne slisys :), velmi professionalne. Zadne kriki(co to tiz normalne pro muslimski zemi), umi francuzki, ruski, anglicki jaziki. Kazdodenne bilo 2-3 druhy rybi. Cely asy 20 kg tunak na grilu, ktere kuchar rozdaval na pozadavku a pred tim s tohu vindaval kostky - 2 krat za pobyt.pak sardinky ktere smazili pred vasima ocima, pak ryba Dorado, a nekolika jinich druhu ktere ani ne znam. Kazdodenne bilo hovezi, nebo jehneci maso, kruti a kureci, salat nebo buchty nebo smazeni moreplody(musle, chobotnice, kalamari, krevety vse spolu).2 krat za pobyt - polovina celeho jehne, ktere kuchar kraje a rozdava na pozadavku, pak to same hovezi zadni v celku udelane na paru s bylinkama, taki krajene a rozdavane na pozadavku. Spousta ruznych salatu, dezertu, ovoce(meloun, sladka malina, jahoda, vodni meloun, merunky, broskve, hedvabinka - to je jako malina ale bila a roste na stromu, velmi moc sladka a stavnata). Pecivo vzdy 4-6 druhy na vyber, vzdy cerstve. Branbory pecene ve folie se smetanou, nebo vareni, ryze smazeni se zeleninou nebo mletym masem, kus-kus, a samostatni deska s testovinama a zarizemin k tomu a kucharem ,aby je jich pripravovat primo pred vama s ingridijentama ktere zvolite! Takze NESPOKOJNI lidi - ne chapu ce se vam na tom ne libi.?!?! Strava je o par hvezdicek lepsi nez ve ktere koliv restoracie v Praze a i v Cechash v celku. Ne vim kde jste jedli pred tim - ale oproti ceskemu Kolenu a Brambiraku - v hotelu bila naproste Spickova a velmi siroke predstavena sredozemni kuchen. A vzdy se dalo najit to co si chces dat dneska, a pak zitra uz bylo vse jinak, a pozitri taki a tak dal..... :) Co je chybilo - zmzlina, prave dzusy, uzeniny. Ale musite se pochopit - to je muslimska zemi - veprove ne existuje proto uzeniny ne da se vyrabit, voda je nizke kvalitu a jej strasne malo, proto i ovoce neni dost stavnate a neni je jich dost na vyrobu kvalitnich dzusu. Zmrzlina asy mohla by bit, ale v je jij vyrobe taki zapojena voda. Tak sem to klidne prezila bez tich to 3 produktu :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybaveni hotelu ma vse co clovek potrebuje. Velka recepcni hala. Kracna obrovitanska kytka kteru jednou za 3 dny menili. Pripojeni na internet bohuzel jenom u recepcie, v pokoje nejde. Ale nam to ne vadilo. Prijeli sme k mori a ne cumet na facebook 24 hodin denne. :)

Hotel ma asy 500 a vice kapacitu. Rozdelem na 3 velki budovi. Vsude fungue klimatizace i v koridorech i na recepcie, Vsude ve vnitri a venku male a velki fontanki a jezirka, takze mas pozad cit vody kolem sobe a pomaha to prezivat vysokou teplotu. Budovy hotelu sestaveni tak ze tvori skoro kolecko v prosredku ktereho lezi NADHERNA palmovo-ibiskovo-fikusni zahrada. Palmy vysoke asy 5-12 metru, a je male taki, a je jich tolika ze samo posobe cela zahrada vytvaruje spousta tichich a privatnich koutku ve kterich my s manzelem radi schovovali od ostatnich a popovidali mezi sebou v lehatkach u bazejnu. Ve prosredku zahrady - system nekolika bazejnu ktere zacina jako 3 verstvovova vodopada, a pak pokrachuje do detskeho bazejnu ktere pokrachuje prez mustky k bazejnu pro dospelich, prez ktery vede taki mustek a konci znovu v dalsem tichem fontanku - vodopadku. Je to tezki popsat - ale je to velmi krasne a utilny prostredi ve kterem furt hraje spomalena hudba - jako Celine Dion, Georg Michael, a podobne. Ne zalezi na tom kolika lidi kolem bazejnu, stale mas pocit ze jsi skoro sam, nikdo ti ne leze na hlavu, skoro nikoho ne vsimnesh - takle je to velki a chytre udelane. Na vic jeste po leve strane v 1 s 3 budov nachazi kryti bazejn se sklenenou kolatou stenou a sklenenou strechou , prez kteru taki videt do zahrady. V krytem bazejnu voda na vic vyhrivana. V hotelu je kulecnikovi stul , 1 hra 25 kc,posilovna s kvalitnima(starsy ale) posilovacimi strojima (zdarma).Za levou budovou hotelu (projit asy 2-3 minuty peskem) je dalsi vyhrivany bazejn - venkovni s 8 tabogany. Vse funkcni, taki tam je bar s napoji, grilovacka, tenisovi kurt(zdarma), stolni tennis(zdarma). Vsude je lehatka, stulecky,palmove slunecniky, zidle a servis v pohode.Hraje veselejsi a modernejsi hudba. 2-3 animatory-assistenty pomahaje hledat deti, a sjizdit s tabohany.Cestou prez zahradu a bazejny se da dostat do tunele ktery vede k mori. Peskem asy 3-5 minut, ale tato cesta i tunelek - takle krase!!! Taki prochazite male fontanky, palmy, Sochy, hraje hudba a tak dal, takova kouzelna cesticka jako v pohadke.Cestou k mori prohazite vedle budovy Talasso(Wellness), ktere ma svoje vodopadky, a oklopena taki krasne stromy, palmy a exoticki rostliny. Cela territorie velmi dobre udrzovana, ne uvidite ani hozeni na zem ubrousek, ani cigaretu. Na podchodu k plaze budova Thalasso konci stresni restaurace a dolu kolaty bazejn se slanou vodou, znovu palmy, lehatka, dal uz na piske - plazovy bar, sama plaze, s lehatka s matrace a slamove slunecniky(vse zdarmo).

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Plaze je bajecna - cista, udrzovana, bily pisek, snadne vstup do more, asy po 20 metru od pobrezni cary stale vody je po stehna. Na plaze za poplatek atrakce - vodni motorka, parasut, banana, a podobne. Plaze ma svoje sekuritaky ktere ne povoluje prodavacum mistneho sortimentu obtizovat zakazniky. Volejbolove hriste. Po leve a prave strane od plaze neni zadne jine hoteli v blizkosti asy 150-200 metru. proto taki se v klidu da projit , a cestou ne potkas ani cloveka ani zviratko :) Takze pokud chcete zustat malinko sami, dejte se 100 metru do leva - a je to! :) Privatna Plaze!! Parada! :) Voda je cista. Do konce 2 dny byla bourka, ale svitilo slunicko a bilo teplo, ale obrovitanski vlny na more. Stale jseme koupali pod dohledem dozorciho :). Ale balo jsme ze pak bude spinava voda po dobu 2-3 dnu, ale vubec nic! Furt bila cista,bez rasu a spiny. Pokud to vim plazove rucniki maje za poplatek ale mi vzile svoje z domu, proto ne ja sem jista kolik to stoji.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel stoji skoro samostatne kus od silnice ktera spojuje asy dve vestnice.Tim padem okoli skoro nic ze sobe ne predstavuje. Pokud pujdes do prava az vystoupis z hotelu, tak po 10 minutach cesty bude nakupni stredistko, ale spis pro mistni, kadernictvi, par vecerek, prodejna s lustrama - nic moc. Pokud se das do leva od hotelu - po 5-7 minutach prohazky taki male nakupni stredistko , ale urceni pro turistiku - kavarnicky, boulingovy sal, kulecnikovi sal, internetova kavarna, potravinova prodejna, 5-7 obchudku s suveniry a stribrem a tak dal. vsechni umi par slov Ceski, ruski, anglicki, francizki. Prodavace dost prijemni, samozremnijem snazi ti nico prodat ale ne otravuje az tak aby jsi rozciloval, ani ne zlobi kdys si nic ne koupis, stale ti usmevaje a pozdravuje. Do cela je tu cisto, a prijemno. V celku Tunisko moc spinava zemi, vsude odpad, stavebni odpad, plastove lahve a igelitky, ale ani v hotelu ani v nakupnem stredistku jsme nic takoveho ne potkali. Pokud i bilo nico, tak ani ne vsimli.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkove hotel moc doporucujem, romantickim param, rodima s detma, starsim lidem. Neni tam moc zabava pro mladez, spis celkove hotel nasmerovam jako Spa, Wellnes, Klid a odpocinek :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání