Napsat recenzi

Smíšené pocity

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 609x
Recenze se líbila: 553 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Strávili jsme v hotelu 8 dní, můžu říct, že déle bych tam být nemusela. Jedno z nejhorších ubytování co jsme kdy měli. Každou chvíli něco nefungovalo, na 3 dny přestal jezdit výtah a byl docela zážitek chodit do 4. patra po naleštěných schodech :-( Nebo netekla voda, nefungovala elektrika, prostě furt něco.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytování....no tím že zjistili, že jsme z ČR, tak nás ubytovali do posledního patra, s výhledem na město, pokud možno směrem k diskotéce, aby jsme nemohli celou noc spát. Pokoje malinkatý, ještě že jsme byli jen 2, být nás více tak nevím jak tam rodiny s dětmi vůbec fungují. Koupelna už pamatuje krále klacka, docela jsem se štítila na něco sáhnout, úklid sice byl každý den, ale jen tak na oko. Hotel je opravdu dosti starý, nábytek a vybavení hotelu už i zašlé.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Snídaně furt dokola, už se mi i na ně nechtělo chodit. To co nespotřebovali z rána, tak namrskali na oběd či večeři. Docela chudý výběr z masa, furt jen kuře nebo krůta, pokud možno vše na kari, to dávají do všeho. Na Snack baru u bazénu ohřívali již upečené pizzy od oběda, takže taky humus. Výběr z pití nealko a alko dosti chudý :-(

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Starý hotel, personál vcelku příjemný, animátoři se snažili pobavit.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

To jediné z celé dovolené musím vychválit nejvíc!!!! Moře nádherně čisté, průzračné a teplé, pláž udržovaná, lehátka a slunečník zadarmo, osušky na hotelu za peníze....za jednu osušku chtěli 0,5 EUR

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

No to ani nemusím psát, vzhledem k tomu, že jste v této zemi, tak se nedá počítat s čistotou, jsou to opravdu neskuteční bordeláři.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Tento pobyt mě usvědčil opět v tom, že pod 4hvězdičkový hotel v těchto zemích nemá cenu kupovat, opravdu si raději připlatit, ale nemusíte nic řešit. Dovolená byla v poklidu, počasí nám vyšlo, v moři jsme se vykoupali....ale doma je doma!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 63
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

KikMa: Škoda - 28. 6. 2013 13:01

Proč jen jsem si to nepřečetla, než jsme to koupili??? Naprosto s Vámi souhlasím, byl to děs běs, ještě mi u pláže vadil vstup po pneumatikách, ale prostě tenhle hotel by měli zbourat. reagovat

Pája: RE: Škoda - 28. 6. 2013 13:23

No jak jsem psala v recenzi, opravdu to bylo naposled co jsem brala hotel pod 4 hvězdy, jediný co nás opravdu z celého pobytu těšilo bylo hezký moře, jinak nic hezkýho dál už nebylo :-(((( No holt jsme opět ponaučeni, sama se divím, že tento hotel je v nabídce Blue Style, sami by měli tento hotel vidět, aby věděli co nabízí za ty prachy svým klientům.....katastrofa!!!! Opět budu létat pouze s německýma cestovkama, dělám to tak již 6 let a letos jsem to změnila kvůli známým, ale už s českýma cestovkama nechci nikam. reagovat

KikMa: Re: RE: Škoda - 19. 8. 2013 11:24

U Blue style jsme se snažili tento hotel reklamovat... No, hádejte, kam nás poslali... Mají podmínky udělané tak, že si hotel může v podstatě dělat, co chce. Příště letíme s něčím jiným. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání