Napsat recenzi

Jednou to opravdu stačilo, už bysme tam nejeli

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 213x
Recenze se líbila: 491 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Těšili jsme se , celkový dojem z dovolené byl takový, že už bysme tam nejeli.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Po příjezdu jsme hned dali na recepci recepčnímu 5 dolarů a pokoj jsme měli pěkný jako na fotce CK. Recepční se usmál vzal peníze a ukázal palec nahoru a dal pokoj v nové části hotelu s výhledem na moře. Ještě, že jsme to udělali, protože když jsme viděli jaké pokoje dostávali někteří hosté, kteří neuplatili recepčního, to byl děs (smrad, plíseň, rámus).

Klimatizace byla funkční, TV, balkón, no tak ten byl opravdu miniaturní. Hotel a jeho zařízení už něco pamatuje, ale ubytování bylo dostačující.

Dveře od pokoje se nedají zamknout, pouze zabouchnout.

Úklid denně, čisté ručníky, za nějaký ten bakšiš i různé obrazce z ručníků na posteli a kytičky.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Dobré bylo ovoce (melouny), pečivo, velmi sladké dezerty, omelety,palačinky ,zbytek jídla to byl opravdu hnus.

Grilované kuřecí rozšvihané maso na grilu bylo uvnitř krvavé a na povrchu totálně spálené.

Přílohy se celkem dali pozřít, ale nebylo co normálního k nim dát. Zmatlané maso nebo ryby v nechutných omáčkách. Těstoviny vždy studené. Salámy a párky jako guma bez chuti, sýry - to byla žlutá hmota s chutí plastu.

Odpolední snack -FUJ- bageta plněná gumovým párkem nebo kuřetem i s kostmi, hranolkama, odporným sýrem a kečupem.

Ve vetšině jídel bylo vejce různých podobách.

Nedostatek nádobí, příborů, hrníčků, skleniček,..

Pití byl taky hnus vše extrémně sladké, rádoby nezávadná voda co čepovali v baru smrděla jak voda z bazénu, káva odporná, mléko ředěné vodou, pivo se celkem dalo pít a mohli jste ho vypít třeba sud a nic vám nebylo.

Takže nakonec ač jsme měli all inclusive jsme si chodili do obchodu a kupovali si pití a často i jídlo abychom nemuseli konzumovat to co hotel nabízí v rámci all inclusive.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Na recepci velmi nepříjemní, o trezor jsme žádali 4krát pořád odsouvali čas v kolik máme přijíta když jsme ho konečně dostali, tak nás recepční při placení obrala o 2 dináry - nejde o pár dinárů ale o princip a když jsem na to reagoval, tak dělala, že mě nevidí, otočila se ke mně zády a ignorovala mě. Obsluha baru nepříjemná. Animátoři se snažili, někdy až moc, hlavně se snažili oblbovat holky.

Lehátka u bazénů v horším stavu , ale svou funkci splnila. Kdo si ráno nezabral lehátko,měl smůlu.Bazény jsou OK.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře krásné, příjemně teplé a i příjemné vlny, vstup do moře pozvolný. Hotelová pláž, celkem čistá- opravdu málo lehátek, mnoho z nich poničených za 2TD půjčovali "plážové .matrace" - modrý flekatý špinavý hnus. Na pláži vodní sportyx

Na pláž se šlo téměř přes smeťák, kde to dost smrdělo,

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Odpadky, smrad, dotěrní prodavači , auta na chodníkách. Jiank poblíž město Hammamet, Nabeul - cca 6km.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Nelíbilo se nám tu a už sem opravdu nikdy nepojedeme. Náš dojem z dovolené byl pokažen hlavně opravdu hnusným jídlem na hotelu, sice jídla bylo hodně, ale pro nás téměř nepoživatelné.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Věra: Souhlas - 19. 9. 2013 7:22

Naprosto souhlasím snad se vším, co je tady napsáno. Kromě toho, že my jsme na pokoji měli ručníky pořád stejné, jednou jsme neměli žádné, ale vše se vyřešilo. S trezorem máme naprosto stejné zkušenosti, pořád neustálý odsun na druhý den. Dveře zamknout šly, na "klice" je vzadu čudlík, který se zamáčkne, dveře se zabouchnou a je zamčeno :) Jinak nás dovolená taky zklamala a do tohoto hotelu už ne, a snad ani do Tuniska. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání