Napsat recenzi

Hotel Zenith - Báječná dovolená! :)

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 495x
Recenze se líbila: 422 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z našeho pokoje. Výhled z našeho pokoje.
  • Výhled z našeho pokoje. Výhled z našeho pokoje.
  • V koupelně nebyla žádná hrozná plíseň. V koupelně nebyla žádná hrozná plíseň.
  • Náš pokoj. Náš pokoj.
  • Vchod do hotelu. Vchod do hotelu.
  • Cesta na pláž. Všude zeleň a palmy :) Cesta na pláž. Všude zeleň a palmy :)
  • Hlídači na hotelové pláži :) Hlídači na hotelové pláži :)
  • Uklizeno a ustláno bylo každý den! Uklizeno a ustláno bylo každý den!

Letos jsme vybírali hodně dlouho, protože do Tuniska jsme se odhodlali jet poprvé. Četli jsme recenze a jsme velmi rádi, že jsme se rozhodli pro hotel Zenith. Za velmi příjemnou cenu naprosto splnil naše očekávání.

Pokud si potrpíte na luxus, vybírejte jinde. Jste-li skromnější a nejedete na dovolenou hledat chyby, určitě doporučujeme!

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Po radách zde v recenzích - při zapisování na recepci, jsme s úsměvem poprosili o pokoj s výhledem na moře a dali recepčnímu bakšiš 5 EUR. :) Dostali jsme jeden z nejkrásnějších pokojů, přesně jako je v katalogu. Ve třetím patře, s výhledem na moře i hlavní areál hotelu. Na pokoji bylo vše funkční, čisté a bez problémů. Nábytek i celý hotel je starší, ale to jsme věděli a vůbec nám to nevadilo.

Uklízelo se denně - pokoje i celý hotel. Bylo to nejen vidět, ale i cítit. Uklízečky se opravdu snažily a byly příjemné. Ručníky i čistící přostředky tam voní jinak, ale to je proto, že nejsme v Evropě. :) Týden se to přežít určitě dá.

Balkon pro 2 lidi stačil, tancovat jsme tam nechtěli... :) A pro jistotu jsme si zaplatili i trezor, kam jsme uschovali cennosti.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Naprosto úžasné množství jídla! Až jsme byli v rozpacích z toho, že jsme na Africkém kontinentu a byl nám nabízen takový luxus.... Ráno si pochutnají milovníci sladkých i slaných snídaní. Na oběd a večeři - přílohy všeho druhu (výborné brambory, rýže, těstoviny), různé druhy masa, kuskus, zeleninové i ovocné saláty a hlavně různé místní speciality. Mají ostřejší jídla, ale opravdu skvělá. A výběr zákusků - pořád plné stoly. Byli jsme tam týden a i tak jsme nestačili ochutnat všechno.

Nebyli jsme na hotelu v hlavní sezóně, za což jsme rádi, protože jen výjímečně nás potkala nějaká fronta na jídlo. Když chyběly skleničky nebo příbory, stačilo počkat dvě minutky a hned bylo doplněno. Čísnici neustále uklízeli špinavé nádobí a doplňovali čisté. Byli příjemní a usměvaví, na ženy někdy až moc, ale stačí dát najevo, že Vám to vadí a dají pokoj.

Jediné co nás mrzí, že jsme to podcenili a nekoupili si doporučené prášky Ercefuryl hned, protože nás dostihli střevní problémy. Ale díky bohu v normě, že jsme si i tak dovolonou užili. ;)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Uklízečky - příjemné a pracovité!

Číšníci - usměvaví, také pracovití a rádi si s Vámi povídali česky, i když rozumí jen pár slovům. :)))

Recepce - příjemná, jen na provozní dobu směnárny se moc nespoléhejte a raději si zajděte pár metrů do banky.

Animátoři - už měli po hlavní sezóně, ale i tak se snažili a zaručeně nás každý den něčím rozesmáli, i když jsme je nevyhledávali.

Typické věty jako: "Ahoj, jak se máš?", "Hezký, český!" a další, s jejich vtipným přízvukem, určitě nezapomeneme :)

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž je od hotelu 3 minutky chůze, nám to připadalo opravdu hodně blízko. Problém s provozem u silnice není, někdy Vám i jen tak auto zastaví uprostřed cesty. :)

K moři jsme chodili vždy v době oběda a to byla lehátka úplně volná. Každý den byla pláž čistá a moře průzračné. Jen když jeden den foukal silný vítr, tak druhý den byly naplavené řasy.

Místní prodavači chodí a nabízejí pořád něco, nemusíte si jich všímat. A navíc správce hotelové pláže má 3 stejné psy, kteří jsou přítulní k hostům, ale startují po prodavačích, když jim dá páníček znamení. :D

Vyzkoušeli jsme i nabízený parasailing - krásný zážitek!

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

V okolí hotelu nebyla žádná špína! Naopak jsme viděli i na ulici "uklízeče". Všude plno palem a rozkvetlých keřů. Několik obchůdků po cestě na pláž. Rozhodně doporučujeme nakupovat v obchodech s FIXNÍ CENOU! Protože při smlouvání jinde se stejně níž s cenou nedostanete, než je daná v prixech. Takže je to jen plýtvání energií, kterou můžete využít jinak a nakoupit si v klidu. ;)

Mouchy přítomné byly, ale v žádném šíleném množství. Hodně much znamená málo pavouků - což mně naprosto vyhovuje! :) Za celý týden jsme potkali jednoho mini pavoučka, jednoho komára a jednu můru. Skvělé skóre! :)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Veliká spokojenost! Byli jsme tam poslední týden v září a celou dobu bylo přes 30°C. Lidé příjemní, moře a pláž krásná, hotel udržovaný a čistý. :) Jídlo chutné a velké množství. Takže Afriku určitě ještě někdy navštívíme, jen Ercefuryl určitě kupujeme hned! :)

A jako zpestření podnikněte některý z fakultativních výletů. My jsme zvolili ZOO Friguia, s lachtaní a delfíní show. Stojí to za to! ;)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání