Napsat recenzi

Hotel Le Zenith

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 224x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na začátku byl problém s ubytováním, dali nám pokoj v nerekonstruované části hotelu, kde se po chodbě procházeli 2 cm švábi, ve výtahu načůráno a strašný smrad. Když jsme s kamarádkou toto oznámily na recepci hned ráno nás ubytovali přímo nad recepcí, byl to pěkný a čistý pokoj, žádný smrad, každý den úklid, vše v pořádku. Jídlo bylo skvělé a bylo ho dostatek.Personál až na nějaké vyjímky příjemný a ochotný.

Až na počáteční šok z pokoje a švábů jsme si dovolenou užily.Pokud nejste nároční hotel na to přespání stačí. My po druhé již do tohoto hotelu nepojedeme, budeme vybírat 5*.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

pokud nedostanete pokoj na špatné straně hotelu, kde jsou švábi tak dobré.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídla hodně, kvalita jídla skvělá, výběr rozmanitý, myslím, že si každý vybere.Akorát bar na pláži již nefungoval, na to nás nikdo neupozornil a na baru v hotelu taky nic moc. Nedostatek skleniček a hrníčků, asi 2 čísníci velmi neochotní, káva z automatu stále nebyla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

čistá voda v bazénech, animatoři se snažili, večerní program byl skvělý.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

dostatek lehátek, nebyl problém, sem tam nějaký bordel, ale to dělají rekreanti, moře krásně čisté a teplé.Na pláž cca 5 minut, hezká procházka.Počasí krásné!

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

všude čisto, vyjdete před hotel, bordel, ale tam to prostě tak je.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Až na nějaké vyjímky jsme byly spokojeny, ale do tohoto hotelu by jsme již nejely.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání