Napsat recenzi

KATASTROFA

Recenze hotelu Nozha Beach & Spa Hotel (ex Vincci Nozha Beach) **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 200x
Recenze se líbila: 421 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel, který se pyšní 4,5 hvězdičkami by měl být skutešně na urovni. Tento hotel by měl mít max. 2. Větší bordel jsem dlouho neviděla. Hotel jsme vybrali podle kladných recenzí. Nevím bud jsou lidé spokojeni ve špíně, nebo jsem moc náročná na čistotu.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

CK má zřejmně s hotelem domluvené pokoje v přízemí s výhledem na smetiště. Některé pokoje jsou zatuchlé a koupelna smrdí plestivinou. Pro alergiky skvělíá volba. Druhý den večer jsme po dlouhém dohadování s nepříjemnou recepční konečně pokoj vyměnili.

Strava a stravování  průměrně (1,7/5)

Stravování je na úrovni bufetu na nádraží v Horní Dolní. Slánky z počátku našeho pobytu byly v jídelně pouze dvě. Prostírání špinavé, židle upatlané. Personál nestíhal uklízet stoly. Bohužel jsou to lidél, kteří nemají žádné logické pracovní postupy a návyky, protože je to nikdo nenaučil. Šef jídelny byl asi spokojený.Po jídelně se ploužila žena, která tahala koště sem a tam a stejně nic neuklidila. Bohužel v hotelu bylo tak polovina arabů a jejich stolování je vskutku nechutné. Tito lidé si naberou jídla, nikdy nic nedojí a když vstanou od stolu tak je člověk rád, že nevrhne.

Snídaně: omelety, vdolky, hnusný salám, sýr vyrobený z petek bez chuti pouze jeden druh. Salám hnusný jako náš šunkový. Oběd: malý vývběr, moc se nedoplňovalo. Zelenina oschlá. Večeře: grilování většinou spálené maso. Hlavně fronty a hygiena příšerná.

Bar u bazénu pouze hranolky na přepálenem oleji.Sendviče jsem snad ani nezahledla. Všude mouchy.Jídlo je opravdu nejslabší článek. Dezertní vidličky je pojem, zcela neznámý. Lžičky pouze umělé z NDR. Kávu jsem dostala do hrnečku s podšálkem pouze poslední den, skledničky na víno je asi nedostatkové zboží. Poslední den se také začalo uklízet jak před návštěvou z vedení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Hotel po rekonstrukci si představuji jinak, natřely se pouze sokly a možná se vymalovalo. Bazeny jsem viděla čistit pouze dvakrát. Bazén krytý používali hlavně arabáči a v malém bazénku bylo dokonce nasráno. Togogány okupovali také takže děti tam pustit bylo životu nebezpečné, ožralí dělali vyrvál.Na recepci se začalo uklízet okolo 8hodiny ranní, když začali lidé chodit na snídani, u bazénů taktéž uklízečky pocmrndaly podlahu vodou a přešmudlaly dlažbu, tak akorát na zlomení nohy.Každý den animace, dětská disko.

V anfiteatru podsedáky namoklé odporné.Sedáky u baru na terase nechali číšníci zmoknout tak pro jistotu je pak ani nedávali na židle a křesla.

Personál byl oblečený ve špinavých stejnokrojích, když jsem zahlédla kuchaře co dělal hranolky u bazenu tak se mi zvedl žaludek, tak nechutně zašmudlaný fuj. Všichni měli sešmajdané a zasviněné boty. Uklízeči s koštaty se ploužili sem tam, mám pocit, že ani nevěděli co mají dělat.

V lobby baru to smrdělo jak v namoklém cirkuse.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž dobrá, ale za celou dobu jsem neviděla, že by někdo vzal hrablo a uklidil vajgly a sebral bordel. Pouze se vynesly koše a hotovo uklizeno. Lehátka příšerné, proležené, matrace se tajily nebo nebyly.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

V okoli několik skomírajících obchůdků.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Doporučuji hotel zařadit do kategorie 2hvězdy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

jita: souhlasim - 18. 3. 2017 7:35

Souhlasím, na některých webech jsou pochvalné recenze, když jsme napsala pravdu tak muj¨přispěvek byl smazán a dále se pišou pochvaly. Fotografie kde ne naděláno v krytém bazenu byla také smazána. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání