Napsat recenzi

Výborná dovolená, doporučuji :-)

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 341x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z balkonu:-) výhled z balkonu:-)
  • Animační programy Animační programy
  • Cabaret- dancing show Cabaret- dancing show
  • standart pokoj standart pokoj
  • Festivalová slavnostní večeře Festivalová slavnostní večeře

S dovolenou jsme byli celkově velmi spokojeni, kdybychom mohli vrátíme se zpět :-) doporučuji připlatit si za lepší pokoj, z promo na standart. My to udělali a měli světlý pokoj s výhledem na moře :-) s jídlem i ubytováním velká spokojenost, moře čisté jen při přílivu o dost horší. Celé dopoledne a večer se starají o zábavu skvělí animátoři (sport, aerobic, tanec, gynastika...apod., večer kabaret, karaoke, fire show apod.). Domluvíte se především francouzky a anglicky (někteří umí i německy a rusky).

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Za ubytování jsme si připlatili a velmi dobře jsme udělali!:-) Měli jsme dostatečně prostorný světlý pokoj s balkonem s výhledem na areál a na moře, takže velká spokojenost. Každý den úklid a vše fungovalo jak mělo- zásuvky, TV, klimatizace...atd. S ubytováním velká spokojenost. Pokud si zaplatíte promo pokoj můžete být zklamaní.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Snídaně: pečivo, zákusky, ovoce a zelenina, sýry, salámy, džemy, nutella, lupínky, saláty, palačinky, zde opravdu nechybělo absolutně nic. K pití káva a studené nápoje.

svačina: snack na baru: bageta a hranolky + ovoce a lobby bar alko i nealko pití. Fronty na pití spíše večer jinak přes den vůbec nebyl problém s čekáním.

obědy a večeře: na výběr těstoviny, pizza, špagety, saláty, maso, steaky, arabské placky, brambory, hranolky, ovoce+ zelenina a zákusky, zmrzlina. Výběr opravdu veliký.

Co bych vytkla, málo masa a velké fronty na něj. To samé u pití- musíte k baru kde čekáte. Číšníci někteří velmi milý, jiný naopak. Bohužel s tímto se ale setkávám na každé dovolené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

S vybavením pokoje velká spokojenost, s vybavením hotelu též. Hotel má wifi, s připojením jsme neměli problém. V okolí úžasné bazénky rozdělené i pro malé děti. Je jich více takže nikdy jsme nebyli namačkaní což bylo super. Dále je v areálu divadlo, kde se pořádaly úžasné animační programy. Lehátka u bazénu i na pláži zdarma- doporučuji dopoledne u bazénu a odpoledne u moře i kvůli úžasným dopoledním programům. Vždy jsme našli volná lehátka. Jinak hotel nabízí minigolf, ping pong, volleybal, aqua basket a jiné- vše zdarma :-)

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž dokonale čistá, na pláži je bar s nealko pitím a nestojíte fronty takže velká spokojenost :-) Záchody a sprcha na pláži už horší. S obsazeností lehátek nebyl problém. Moře velmi čisté, jen při přílivu velké vlny a moře pak vyplavuje řasy a špínu. Pak už to bylo opět dobré a moře velmi čisté. K dispozici volleybal a zábavné aktivity za poplatek (jízda na velbloudovi, jízda na loďce apod.)

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Okolí hotelu vcelku čisté, dostatek obchůdku a kaváren. Hotel je udržovaný v čistotě, stejně tak pláž u moře.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Na tuto dovolenou budeme vzpomínat ve velmi dobrém, hotel Le Zenith doporučuji jak rodině s dětmi (animační programy i pro děti), tak mladým lidem, kteří hledají zábavu. Celkově jsme byli velmi spokojení a velké plus si zaslouží především animátoři, kterých je asi 17 a na každý den mají připravenou zábavnou show a pestrý dopolední program.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání