Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 235x
Recenze se líbila: 430 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Vstup na hotelovou pláž Vstup na hotelovou pláž
  • Hotelová pláž Hotelová pláž
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Dolní bazén u hotelu Dolní bazén u hotelu
  • Večeře Večeře
  • Zákusky Zákusky
  • Zákusky Zákusky
  • Hlavní bazén u hotelu Hlavní bazén u hotelu

Příjemná dovolená, vhodná pro všechny věkové kategorie.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoje skromné se základním vybavením. Denně uklizené, čisté, výměna ručníků. Matýlci z pyžama. TV za vratnou kauci 10 euro. Trezor na recepci za 2 TND / den. Balkon na pokoji. Výhled na hory. Vše funkční.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Každý normální si vybere. Hranolky, pizza, těstoviny, rýže, zelenina, ovoce, maso, grill, tuniske speciality, teplé / studené nápoje, dortíky, brambory, ryby. Různé druhy omáček. Všeho dostatek. Číšníci vše pravidelně uklízejí, doplňují.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Všichni usměvaví a ochotní. Neměli jsme jediný problém. Animátoři se o Vás starali, pokud to bylo někomu nepříjemné tak ho dále neotravovali. Umí pár slov česky, bohužel aniž by znali jejich význam :)

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře čisté, vcelku teplé při větším větru místy řasy, které se daly snadno obejít. Pláž čistá, dostatek slunečníků, lehátek. Adrenalinové atrakce přímo na pláži. Bar na pláži vcelku ok. Sprchy ve stavu, jež odpovídá faktu, že každý tam leze morký osprchuje se a zase morký odchází. Vstup do vody velice pozvolný, vhodný pro malé prcky.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Cesta od hotelu k pláži čistá, mimo turistickou oblast bordel, ale to je snad předem známý fakt. Na dovolené nám místní nepořádek nic nepokazil.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Celkem bylo všechno v pohodě, jak cesta do hotelu, ubytování, jídlo, pláž, personál. Není nic co bych musel vytknout.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání