Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 305x
Recenze se líbila: 406 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Doporučuji!

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Měli jsme pokojík s balkónkem, dvě místnosti - pro 4 rodinku. Výhled směrem k vstupnímu parkovišti. Za zdí cca 50 m od vstupu vedou koleje místní dráhy. Vláček už od ranních hodin nikdy nezapoměl zahoukat, takže jsme měli jistotu, že na snídani rozhodne nezaspíme. Spáčům doporučuji špuntíky do uší. Na noc pak do zásuvky odpuzovač proti komárům. Pokoj čistý, každý den uklizený, nové ručníky. Je slusnost nechávat nějaký drobásky pro pokojskou. Voda z kohoutku není pitná. Na čistění zubů není problém. Klimatizaci jsme nepotřebovali. Televize s ČT 24 hraje bez poplatků.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Bašta byla vynikající. Každý den jejich národní jídlo na zvlášť stole. Pak dva boxy s teplými jídly -hlavními chody. Dva boxy s přílohami - zelenina atd. Jeden box s ovocem, jeden se zákusky. Mírně obměňováno. Chutě skvělé - dost kořeněné. Každý si dal, co mu chutnalo. Ke snidani kuchař s omeletami na počkání. K obědu špagety, pizza, maso, ryby - rovněž připravované čerstvé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Číšníci ochotní. Všichni příjemní, úsměvaví, ochotní. Když jim občas dáte nějaký ten TND, budou ochota sama. My jsme měli vždy připravený stůl - jen pro nás. Náš čísník ho obsadil pitným režimem, že už tam jako někdo sedí a my byli blahem bez sebe.. Když došlo pivo, bez řečí nám pro ně zaběhnul do baru k bazénu. Prostě pohoda. Animátoři se snaží. Zabaví Vaše děti, zabaví Vás - pokud budete mít zájem. Neustále obletují, snaží se o komunikaci. Večer mají úžasné taneční vystoupení. Vnitřní bazén vířivková teplota, venkovní bazény udržované, čisté. Lehátek bylo na začátku sezony dost. Nebyly nejnovější, ale ležet se na nich dalo...

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

První dva dny byly vlny, hodně foukalo. Studený vítr. Pláž kousek od hotelu kolem silnice. Zkratkou pak zadem od bazénů. Cca 5 min. Pláž čistá. Plážový správce komunikace sama. Co se zdálo nesplnitelné, splnil. Od 6 h. tam pobíhal, pohrabával, zkrášloval. Lehátek dost (začátek června), některá popraskaná - vyměnily jsme za lepší... Když byly vlny, moře zakalené pískem. Jinak úplně čisté. Občas na kraji chaluhy, nebo nějaká ta tráva. Žádný stres. Jinak žádné velké mušličky, žádný podmořský život. Den ode dne bylo moře teplejší. Plážový nealko nápojový automat - s jedním příjemným obsluhovatelem Miniaturní kelímky - doporučuji buď domácí velký hrnek, nebo pet láhev, jinak se uběháte... Jinak veškeré nealko i v hotelu hoooodně sladké.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Místní komunikace se zavátými odpadky - když fouká, lítá nepořádek všude. Okolí hotelu je velice pěkně upravované, zahrada před hotelem krásná. Okolí bazénů rovněž. Jak zajdete někam za roh, už to tak skvěle nevypadá. Ale něco podobného známe i z ČR. V okolí hotelu je pár krámků se suvenýry. Někde jsou fixní ceny, pohoda nakupování. Někde se smlouvá, to může být docela náročné. Místní trhovci na hlavní třídě naproti pláži jsou dost neoblomní. Nebojte se smlouvat i na 30% původní ceny. Odcházejte. Tvařte se rozhodně...

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Doporučuji. Začátkem června večer dost chladno. Přibalit mikinku, triko s dlouhým rukávem. Moře chladnější..

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání