Napsat recenzi

hotel Le Zenith

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 676x
Recenze se líbila: 533 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Musím napsat, že po přečtení různých recenzí na tento hotel,který byl už objednán,jsem měla velké obavy dceru pustit ,protože moje 18 letá dcera letěla sama jen s kamarádkou. Jak všude radí číst recenze před objednáním hotelu a řídit se jimi,tak tady jsme se přesvědčili o opaku. ! Lidi jsou různí a né každému se ledas - co líbí a vyhovuje mu to. To neberu v potaz lidi,kteří jsou nespokojeni úplně se vším(z cestování musím konstatovat ,že je to bohužel vlastnost typicky česká)...proto mají Čechy všude tak "rádi". Dcera po příletu do hotelu byla překvapena čistotou kolem sebe. Hotel ,který má 3*+ byl útulný a především čistý. Bála se,že dostane né moc pěkný pokoj,neboť byli jen dvě holky. Ale pozor OMYL ! Samozřejmě je lepší brát v Africe 5* hotel*.Musím napsat,že dcera byla v Africe už několikrát a vždy v 5* hotelu a tento hotel byl je 3*+ a pokoje na něm byly lepší než kde byla před tím.........PERSONÁL BYL VELICE OCHOTNÝ A VSTŘÍCNÝ! POKOJ DOSTALI PŘESNĚ TAKOVÝ,JAKO NA FOTOGRAFIÍCH CESTOVEK. ČISTOTA BEZ PLÍSNĚ A BEZ ŠTĚNIC. Holky nedávaly ani euro na postel pro uklízečku a přesto jim uklízecí personál dělal z oblečení obrázky. Nic se jim z pokoje neztratilo a ani je nikdo neobtěžoval,jak je to u Afričanů zvykem v Egyptě,Maroku.... Povídala,že bezpečnost byla 100% lepší než v Egyptě a Maroku ve kterém byla několikrát. Jelikož od 1.7 začíná ta pravá sezona,tak animační programy probíhaly na plné obrátky. Co se týká pláže byla čistá bez odpadků a hlídaná,tak jako celý hotelový komplex. Jídlo,které měla na fotografiích vyfoceno,proto abych se na vlastní oči přesvědčila ,že ji nechybělo nic,jsem ji naprosto záviděla. Nepřeberné množství VŠEHO! Trnula jsem po celý její pobyt v Tunisu,protože jely jen sami dvě holky.Ale nikdo je tam neobtěžoval a nevnucoval nákup suvenýrů. Chci říc, že hotel Le Zenith naprosto předčil naše očekávání !!!

Samozřejmě se může stát tu i tam nějaká nepříjemná záležitost,ale personál měl vždy snahu problém ihned vyřešit.

No co dodat na závěr....já tam bohužel nebyla a tohle jsou slova mé 18 dcery,která studuje cestovní ruch a už má spousty míst navštívených. Chci "říct",......že hotel nedělá hotel jen počtem * , ale také především personálem hotelu a to,jakým způsobem se hotel vede. Může být malý a méně hvězdičkový a přesto úroveň hotelu může být přinejmenším stejná nebo dokonce i lepší( viz.hotel Le zenith) než v luxusních hotelích.

Né každý může mít z tohoto hotelu stejný pocit ,já ho nikomu nevnucuji,ale pokud mohu "mluvit" za svou dceru tak hotel byl žasný a personál taky.

Doufám,že i jiní budou mít stejné zážitky.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

pokoje,čisté,barevné,jako na obrázcích

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

výborná a to leda-co nejím...všeho dostatek,masa,těstovin,zeleniny,ovoce,zmrzliny,nápoje...no všechno

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

služby vynikající...personál ochotný

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

voda krásně průzračná pláž soukromá čistá

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

....no tak jako v Africe ,ale žádný velký nepořádek...to spíš hosté jsou prasátka

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

úžasný zážitek...předčil očekávání

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Veronika: Díky - 10. 7. 2013 14:54

Díky za tuhle recenzi. S manželem pojedeme do hotelu Le Zenith na konci srpna a po přečtení Vašeho příspěvku mám hned lepší náladu. I ty předchozí "kritické" recenze jsem brala s nadhledem, ale teď jsem úplně v klidu. reagovat

Andrea: fotky - 11. 7. 2013 23:23

Zdravím. Paní Veroniko přidala jsem malinko foteček z dceřiny dovolené...opravdu jen malinko pro představu,protože ani zdaleka nejsou všechny z prostředí hotelu. Tak mrknite.Snad se Vám dovolená vydaří jako mé dceři.! Je možné,že se personál a animátoře v průběhu sezony mohou vystřídat,ale nejsíš je tam jedna skupinka celou sezonu.Dcera studuje cest.ruch a animátorskou práci by ráda vykonávala právě v Africe. A povídala,že vše probíhalo tak jako má. :-) Užijte dovolenou a snad budete také mile překvapeni,jako my. S pozdravem Andrea reagovat

Jana: Le Zenith - 15. 7. 2013 8:44

Já také děkuji za povzbudivá slova.Zájezd již máme objednaný - také koncem srpna a tato recenze mě potěšila. Jsou opravdu lidé, kteří jezdí na dovolenou, aby tam fotili prasklé obkládačky na WC , skvrny na stěnách a pod.Až se vrátíme, objektivně popíšu své dojmy. reagovat

Kačka: Díky 2 - 16. 7. 2013 18:40

Taky děkujeme za příjemnou recenzi 26.8 tam taky letíme s přítelem. Velice jste nás potěšila. Je jasné že lidé jsou nároční a pro někoho je něco super a pro druhého podprůměrné. Nejsme tak nároční tak doufám že se nám dovča vyvede :) reagovat

Lenka: My taky - 31. 7. 2013 22:23

No já doufám, že to bude podle těch kladných recenzích, kterých je v průměru i více. Hlavně ten, kdo si koupí promo pokoj tak si pak nemůže stěžovat, že je u výtahu daleko nebo ve starém pokoji. No my letíme 29. 8. s kamarádkou, takže se tam třeba potkáme, tak snad se bude líbit :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání