Napsat recenzi

Známe místo kam už NIKDY

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 1 233x
Recenze se líbila: 658 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 1
Komentáře: 6

Galerie videí

Lidi pořádně si rozmyslete jestli sem vůbec letět. Za ty peníze seženete lepší hotel. Opravdu to za to nestojí. Pokud nebudete mít velké štěstí tak vás od začátku čekají jen problémy.

Ubytování  průměrně (3/5)

Jedním slovem hrůza. Měli jsme objednané dva pokoje jelikož jsme jely dvě rodiny. Hned po příletu nás ubytovali v bungalovu kde bylo 5 postelí a nás včetně dětí bylo 7. Upozorňuji, že bungalov je max. pro 4 lidi. Po urgování delegáta a recepce,že máme objednané dva pokoje, nám po cca 4hod. byly dodány dvě postele do tak už stísněného bungalovu. Bylo nám přislíbeno, že druhý den dojde k výměně pokoje za dva - jeden tří lůžkový a jeden čtyř lůžkový. Druhý den jsme po dvojím měnění dostali konečně obstojný pokoj a cca ve 20: 00 jsme slušně bydleli.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Není moc co psát - hygiena prakticky žádná a hrozný smrad. Špinavé prakticky vše, talíře, příbory,skleničky( pokud vůbec nějaké byly), stoly i židle a o podlaze v jídelně ani nemluvě.

Měli jsme připlaceno Ultra ALL a to byli jen vyhozené peníze. V baru Ultra prakticky nic nebylo. A hlavně děti si nemají z čeho vybrat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení hotelu bylo velmi staré a některé nefunkční. Služby (kromě snažení animátorů) prakticky nejsou, když o něco požádáte tak vám na vše řeknou zítra, ale ničeho se stejně nedočkáte. Arogantní chování veškerého personálu. (Kromě jednoho číšníka v baru Ultra ALL, který se alespoň pořád smál, nikdy jsme ho neviděli se mračit).

Bazény jsou dva, ale při našem pobytu se v nich mohli koupat jen velcí odvážlivci. Voda byla mléčná a dost zapáchala. Filtraci snad ani nezapínali. Skluzavky jsou velmi nebezpečné a fungují jen občas. Vstup je pro děti od čtrnácti let a to asi jen pro velké hazardéry.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Jediné plus tohoto hotelu. Pláž je krásná a moře také. Nebýt toho tak nevím jak by jsme to tam přečkali do odletu domů.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Prostě Tunis

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Sem se určitě nikdy nevrátíme a tento hotel bych určitě po našich zkušenostech nikomu nedoporučil. Nejvíce mně mrzí, že jsme tuto dovolenou vybrali hlavně kvůli dětem ( jak CK reklamovala, že je vhodný pro rodiny s dětmi) a bohužel právě děti mají na tuto dovolenou špatné vzpomínky. Pro děti je tento hotel naprosto nevhodný.

Nečekejte ani, že něco vyreklamujete u CK.

Přidávám video které mluví za vše.Jsou na něm fotky našich prvních pokojů.

Doufám, že to někomu pomůže aby nebylo více naštvaných a nespokojených klientů na místě jako bylo v našem turnusu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 57
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Blanka: dotaz - 1. 11. 2012 21:29

Byla by jste tak laskavá a spojila se přímo se mnou.Nevím totiž, zda jste reagovala na mou recenzi vy, nebo jen někdo, pod vašim jménem. A prosím o komentář u vaší recenze, na mou totiž reagují nezvaní hosté.. Reagujte, prosím, na e-mail: blankarecenze@seznam.cz děkuji. reagovat

Majkako: Re: dotaz - 2. 11. 2012 20:19

Bohužel na Vaší recenzi reagoval někdo jiný mým jménem. Tato má recenze obsahuje pouze můj názor a mé zážitky a na jiné recenze zde nereaguji. reagovat

Majkako: Blance - 2. 11. 2012 20:28

Bohužel na Vaší recenzi reagoval někdo jiný pod mým jménen. Tato má recenze je pouze můj názor a mé zkušenosti s tímto hotelem a na jiné recenze zde nereaguji. reagovat

Blanka: Blanka Majkako - 2. 11. 2012 22:00

Děkuji za info.Později se s Vámi spojím a vysvětlím. reagovat

Jana Balzerové: El Bousten - 5. 7. 2013 15:00

To video je hrůza.V tomto hotelu jsem byla v roce 1996 s dětma.Pokoje byly nic moc,ale jinak to celkem ušlo.Zírám,že po 17 letech je to stále stejné a tím pádem totálně opotřebované.Jediné nové je druhý bazén,ale do bazénu můžu jít v čechách.Fakt je to katastrofa za tu dobu nic nezrenovované. reagovat

Zdeněk: EL Bousten - 10. 7. 2013 18:24

Tak v tomto hotelu jsem byl v roce 1995- na týden od zač. července...... a to jsme litovali, že pobyt nebyl o něco delší/10/ Tenkrát super i včetně i zahradních bungalovů, služeb, moře atd. Ale jak je vidět zastavil se tam čas........ reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání