Napsat recenzi

pro nenáročné

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 267x
Recenze se líbila: 499 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel pro mladé, rodiny s dětmi a nenáročné hosty.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje na první pohled "vybydlené", jen nejnutnější- postele, stolek, otlučená skříň, na balkoně 2 plastové židličky a stolek, žádná lednice, koupelna a WC- vše již oprýskané, nicméně čisté, funkční klimatizace, špatné osvětlení ( večer si nic moc na pokoji nepřečtete),v koupelně není fén ani mýdlo-jen ručníky - odpovídá max. 2 hvězdičkám. Každý den ale uklidí a vymění ručníky- někdy zapomenou- no nevadí, stačí upozornit recepci a obratem zařídí. Po příjezdu jsme dostali pokoj v přízemí- dveře na balkon nešly pořádně dovřít- po cca půl hodině přišli sami zaměstnanci hotelu a přestěhovali nás do malinko lepšího - alespoň v patře, s Tv. která ale nešla (nepotřebovali jsme ji)

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Po zkušenostech z hotelů v Egyptě, Španělsku a Turecku- jednoduše nic moc- ale hlady rozhodně nikdo netrpí, jen ten výběr je omezený- snídaně stále stejné- nepoživatelný výrobní salám, slušný sýr, máslo, bilé bagety, trochu zeleniny, nepoživatelná míchaná vejce, vařená vejce, pak zpravidla teplé - lečo, brambory, rýžová kaše, jeden řídký bílý jogurt- přišel mi ředěný mlékem, a jeden sladký, někdy kousek ovoce- meloun, mrňavé tvrdé broskve, zelená potlučená jablka...káva, čaj, 2 práškové "džusy"...obědy a večeře lepší- zde již byly dobré ryby, kuřecí, krůtí, vepřové, hovězí maso, různé přílohy a dorty, opět zelenina syrová i vařená, odpoledne palačinky.

K pití celý den voda, káva, čaj, pivo, víno ( pro milovníky tohoto moku chuťově otřesný krabičák, i když ho rozlévají z lahví) a asi 5 druhů tvrdého alkoholu, nealko.

Neustále ale chybí sklo, talíře.., horší je to s úrovní stolování, ale to je spíše k tíži hostů.

Shrnuto - jídla je dost, ale nevalné úrovně, týden to lze přežít, kvůli jídlu k moři nejezdíme.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel disponuje spa centrem- nevyužili jsme, takže nemohu hodnotit. problémy s výměnou peněz - na recepci opakovaně neměli dost hotovosti na výměnu. Je zde bar a restaurace, které nejsou zahrnuty v all inclusive- zpravidla zejí prázdnotou. K pronajmutí jsou zde bezp. schránky. Jiné zvláštní vybavení jsem nezaznamenala. Velké plus ale mají místní animátoři- od 10.00 do 23.00 se starají o zábavu hostů, jsou milí, přes den zejména sportovní aktivity, večer mini disco pro děti a pak nějaké představení, rovněž personál hotelu je pozorný, usměvavý.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je úžasná- navazuje vlastně přímo na hotel, je tu krásný čistý písek, vstup do moře pozvolný, dostatek prostoru pro každého - slunečníků i lehátek je dost, nejste tu namačkáni jeden na druhého, denně je pláž uklizená. Jedinou vadou na kráse je pro mne nepochopitelné, že hotel nenabízí v rámci all incl. rovněž matrace) stojí 2 dináry na den) a ani osušky - musíte si přivézt vlastní ! Nebýt tohoto, dala bych 5 hvězdiček, protože umístění hotelu přímo na krásné pláži nemá chybu.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

V okolí hotelu není vůbec nic- není kam jít, musíte si vzít taxi a jet do Hammametu..buď do starého -. kde je medina, spousta obchůdků a restaurací, nebo do nové části- Yasmine- zde je nová medina- ale větší kýč se vidí jen těžko-vítají vás obrovití asi plastoví sloni, uvnitř opět restaurace a krámky-- prodavači jsou tak vlezlí, že vás po chvíli spolehlivě otráví.

Ještě nedaleko hotelu je diskotéka, která je někdy slyšet dlouho do noci.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Dovolená je vždy taková, jakou si ji člověk udělá. tento hotel je ideální pro člověka, který si chce odpočinout na krásné pláži, u čistého moře, bez vyšších požadavků na kvalitu poskytovaných služeb, ideální také pro rodiny s dětmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 57
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání