Napsat recenzi

Krásné moře, čistá široká pláž, jídlo dobré, personál vstřícný, pokoj čistý

Recenze hotelu Vincci Helios Beach Hotel **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 471x
Recenze se líbila: 70 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Poprvé na Djerbě a velká spokojenost. Moře ráno křišťálově čisté a klidné, později odpoledne s přicházejícím přílivem temnější a divočejší, houpání ve vlnách úžasné. Pláž každý den vyčištěná a upravená. Tráva občas byla jen na okraji, ale nevadilo, dala se lehce překročit. Pokoj byl sice staršího vybavení, ale vždy čistý, uklizený. Ubytování v bungalovu s bazénem, u kterého byl klid a pohoda. Personál byl velice vstřícný, domluvila jsem se i já svou lámanou angličtinou. Animátoři skvělí. Security na každém rohu, a co mě dostalo, když jeden z nich docela pravidelně poskytoval oporu člověku s pohybovým omezením při cestě do moře, to bylo dojemné. Na dovolené jsem byla s téměř 70letou maminkou, která byla doslova nadšená. Proletěla se i na padáku. Teploty koncem srpna v průměru cca 35 st.C. V poměru cena a kvalita = velká spokojenost.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokoj staršího vybavení, trezor i klimatizace funkční. Vždy čistý a uklizený. V koupelně trocha vodního kamene a záchod se mírně kýval, ale spravila to prázdná rolička od papíru. Nevnímám to jako velkou závadu. Ručníky každý den vyměněny. K přikrytí byla jen plachta, ale měla jsem svou deku do letadla, která posloužila a k dispozici byl i župan.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jídla dostatek, spousta ovoce, od švestek a jablek až po citrusy a melouny. Zelenina čerstvá i tepelně upravená, grilovaná a chutná. Několik druhů příloh, pizza, palačinky, špagety. Masa by možná někdo přivítal více, ale stačilo, kuřecí není, mají jen krůtí. Pečenou krkovičku taky nečekejte. Byly i řízky, játra, maso na grilu. Jeden večer jsme měli mušle, byly výtečné. Nechyběly zákusky a zmrzlina. Snídaně bohatý výběr, vejce, sýry, pečivo slané i sladké, creppe, joguty, musli, ...jen sáčkové čaje byly bez chuti, příště si beru vlastní:-D. Hlady tady nikdo neumře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Služby hotelu byly dobré. Na recepci žádný problém, domluvíte se anglicky, umí i pár frází česky. Prostorná hala, mramor, krásný strop, spousta míst k posezení s telefonem na wi-fi, která je večer slabší, protože se na ni napojí spousta lidí najednou. Nicméně po příletu lze na letišti koupit jejich SIM na data. Úklid pokoje perfektní i s naaranžovanými osuškami do různých tvarů. Delegát komunikativní. Číšníci toho měli zejména večer opravdu hodně, hlavně v jídelně, ale když se do ní najednou nahrnuly stovky lidí, nebylo se čemu divit, přesto se snažili, aby byly stoly uklizené a znovu prostřené. Kdo čeká, že ho budou obsluhovat nebo že dostane jídlo bez chvíle posečkání ve frontě, ten je bláhový. Programy nemohu hodnotit, trávili jsme čas převážně u moře, ale u bazénu bylo také plno a animátoři se snažili zabavit nejen děti. Večer vždy přišli, zeptali se jak jsme spokojeni atd, byli příjemní, nevtíraví, usměvaví. Obchody v hotelu - fixní ceny, levnější než prodejci na pláži.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž byla každé ráno uklizená, očištěná od trávy, kterou přinesl večerní příliv. Dostatečně široká, dostatek lehátek i slunečníků. Bary u pláže i u bazénu dostatečně zásobeny. Voda, pivo, tonic atd. vždy k dispozici. Moře bylo opravdu nádherné, během dne měnilo barvu od jemné modrozelené až po večerní temně modrou. S přílivem připlouvala i tráva a vlny vířily písek, stále ale bylo krásné. I moře je příroda, nikdo nemůže čekat, že bude stále vypadat jako obří bazén. Na pláži nabídka projížďky na velbloudech i na koních. K večeru volně pobíhali i místní psi, kteří se přes den drželi mimo pláž.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Resort hotelu - stále udržovaná i kvetoucí zeleň, což je vzhledem k poloze destinace docela náročné, je to Afrika. Místa k posezení vkusná a příjemná. Mimo resort udusaná, prašná zem, minimum zeleně.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Velká spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 34
z 49 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání