Napsat recenzi

Rozporuplná zkušenost

Recenze hotelu Vincci Helios Beach Hotel **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 195x
Recenze se líbila: 509 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Pokoje a pláž velmi slušné. Služby dost špatný.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokoje byly prostorné, postele výborné až nad očekávání. Ráno jsme stávali odpočatí a dobře vyspaní. Když jste nechali bakšiš, tak úklid se mohl polámat snahou, aby vytvořil různé kreace na labutě,srdíčka a květinové obrazce.Jen pavučiny v rozích byly zřejmě mimo jejich dosah. Pozor na komáry po úklidu, my si to řešíme již několik roků elektrickým odpuzovačem.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava byla celkem ucházející, ovšem malá rozmanitost, Veklá nedostatečná za fronty. V tomto hotelu se na vše čeká. U snídaně dělá jeden kuchař omelety, volí oka i vaječné placky a ty jen na jedné pánvy. Buď si počkáte 10-15 minut nebo jdete na něco jiného.A na tom je možná postavená filizofie stravování. Na hranolky u oběda fronta i 30 lidí, když doplňují,tak to vypadá ,že donesli maximálně hranolky ze dvou friťáků, jaké máte doma, takže zase čekačka. Velmi velké pozitivní překvapení bylo, že za těch 11 dnů bylo 2x vepřové.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavenost hotelu byla celkem dobrá jen možná křesla,která byla kožená mohla být již nově potažena,jelikož si myslím,že 4. hvězda nemusí mít zcela popraskanou kůži.Co se týče služeb personálu momo pokojské nic moc. Byli jsme již v mnoha hotelech,ale takový nezájem číšníků jsme nezažili. Možná to je tím,že nejsme Frantíci. Když zjistili,že jsme Češi, tak maximálně "AHOJ, JAK ŠE MÁŠ" a tím jejich zájem zkončil. Chodili jsme na hlavní bar na pivo a hrát karty, stůl jsme si museli uklidit po předchozích sami a utírání stolů tam moc neexistuje. Hlavně že mají misky na bakšiš. Až poslední den nás jednou obsloužil číšník u stolu, jinak se chodilo k baru vystát frontu. Na 1000 hostů u baru sloužil jeden až maximálně dva číšníci, tak si dovedete představit kolikrát si dáte večerní drin, když se na vše stojí zase fronta. Bar na pláži je dřevěná budka,kde dostanete na stojáka vodu nebo džús. Bar u bazénu opět na stojáka alko i nealko ( pouze plast).

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž pěkná,moře nádherné, lehátka by si už zasloužila nějáký servis (opravu).

Jen škoda že se úklid pláže (chaluh) odehrává až se traktorista vyspí asi v 9,30 to je v době kdy si lidé začínají zabírat lehátka na pláži.Dobrý dojem z toho kazí toulavý psi, kteří pobíhají mezi lehátky a sem tam močí na věci turistů. S personálem to ovšem nic nedělá, jen jednou jsem je viděl psy vyhánět asi po 20 minutách kdy se pářily a zbuzovalo to nelibost návštěvníků.Naše smůla byla,že první týden foukal vítr od moře a byl celkem studený od 2.7. se vítr trošku uklidnil a tím se i oteplilo.Bazén nevím,nikdy jsem v něm nebyl.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Normální klasika, okolo uklizeno kousek dál bordel.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Do tohoto hotelu už asi nikdy. Byl jsem V Tunisu již po čtrvrté, z toho Djerba 3x, nevím nevím jestli ještě někdy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 49 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kája: Djerba? - 3. 9. 2016 22:49

Djerba? Za mě už nikdy víc, protože kdo uteče, ten vyhraje a s BS už vúbec nepřipadá v ůvahu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání