Napsat recenzi

Hotel Meninx Djerba

Recenze hotelu Meninx Hotel *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 753x
Recenze se líbila: 327 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Meninx Djerba

Na dovolené jsme zde byli s rodinou (2 dosp. + 2 děti) v červenci 2017. Celkově jsme byli spokojeni, ale nějaké připomínky by byly... Hotel je pro méně náročné dovolenkáře, je starší, obyčejně vybavený. Pokud chcete lednici, musí se doplatit. My měli rodinný pokoj, dvě velké místnosti, nábytku málo a zásuvky či dvířka moc nefungovaly, ale bylo čisto, ručníky měnili, nám to stačilo. Nelze srovnávat s evropskými hotely. Kolem hotelu čisto, vše upravené, hezké. Personál celkem milý a ochotný. Animátoři byli super. Pro děti výborné – tobogány, vnitřní i venkovní bazén, moře blízko, minigolf a plno dalšího vyžití, super byly i české animátorky. Pláž relativně upravená, i když nějaké nečistoty by se našly (hodně mořem vyplavená „tráva“, občas trus od velbloudů), i tak pláž každé ráno upravují traktorem a sbírají odpadky, lehátek dost. Slabší stránkou bylo jídlo. Určitě jsme se najedli dostatečně, výběr byl, ale dost často nějaké jídlo došlo a už ho nedoplnili. Téměř všude se stály fronty. Grilování bída – maso na povrchu často spálené. Na můj vkus bylo málo ovoce. Pití se mohlo točit vždy jen na určitém místě a to ještě do malinkých plastových kelímků (doporučuji vzít si vlastní plast. větší kelímky). Nejhorší byly asi dopolední a odpolední snacky (svačiny), spíš nebyly. Několikrát se nám stalo, že jsme přišli a už nic nebylo, nebo jsme dostali mini porci, protože už toho moc nezbývalo. Nemáme srovnání s jinými roky a nejsme nároční. Celkově jsme byli spokojeni, hlavně děti si dovolenou maximálně užily. 

Ubytování  průměrně (4/5)

Viz úvodní shrnutí.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Viz. úvodní shrnutí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Viz úvodní shrnutí.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Viz úvodní shrnutí.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Viz úvodní shrnutí.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Viz úvodní shrnutí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání