Napsat recenzi

Nebrat

Recenze hotelu Hotel Palais Des Iles **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 172x
Recenze se líbila: 241 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Starý, špinavý hotel plný místních lidí. Klimatizace nefunkční, obrovské fronty na jídlo, hotel absolutně neodpovídá 4 hvězdičkám. Po příjezdu do hotelu cca 23.30 hodin v noci nám byl předán klíč od pokoje, který nešel ani otevřít. Pokoj se nacházel ve sklepě, kde nebylo ani světlo, svítili jsme si mobilem. V pokoji byl smrad, ze stropu tekla klimatizace na zem, kde tvořila kaluž po pokoji. Na stěnách byla plíseň, ledničku a trezor jsme v pokoji nenašli. Okamžitě jsme šli zpátky na recepci a požadovali jsme výměnu pokoje. Bohužel nám nový pokoj předán nebyl, že prý mají plno, delegát nereagoval a linka E**** neřešila nic. tak jsme noc trávili i sdětmi na recepci v křeslech. Delegát se dostavil až druhý den dopoledne a po velkém nátlaku nás všech zařídil výměnu pokojů, ale až odpoledne.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytování se nacházelo ve sklepě, špína, smrad. Zařízení a vybavení absolutně neodpovídalo fotkám, které CK nabízela. Po urgencích jsme dostali na druhý den nový pokoj, který byl pouze dvoulůžkový a my měli sebou i 2 děti. Nakonec nám tam nacpali další dvě postele, ale v pokoji se nedalo již hýbat. Tento pokoj byl ale čistý, uklízelo se denně.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Narvaná jídelna místní komunitou. Obrovské fronty a doslova boje o kus jídla. Nedostatek všeho, masa, salátů. Špinavé stoly, které se prohýbaly pod zbytky od hostů a které nikdo neuklízel, personál nestíhal. Nebyly talíře, sklenice. Dopolední i odpolední svačiny nebyly, ovoce či zmrzlina pro děti, tak akorát ve snu. S ALL Inclusive to nemělo nic společného.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Bazén dobrý, sem tam chyběly plastové kryty, takže dětem mohla zapadnout noha. Ke konci pobytu plavaly v bazénu vypadle světla. Klouzačky fungovaly pouze 2x denně. Dětský klub nefungoval, animační programy večer byly OK.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž není určitě 200 m, ale mininálně 500 m. Lehátka byly, ale rozbité, muselo se přijít brzy ráno, aby se dalo lehnout. Bar na pláži sice fungoval, ale pití se podávalo pouze s přelitých nápojů do petek a když došlo, tak už se nepodávalo.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Naproti hotelu 2 obchody, kde se dalo dobře nakoupit.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Dovolená plná stresu a nervů. Hotel neodpovídá 4 hvězdám a stravě ALL INCLUSIVE. Nedoporučuji zde jezdit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 60 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání