Napsat recenzi

Jaké si to uděláš, takové to máš

Recenze hotelu Hotel Palais Des Iles **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 199x
Recenze se líbila: 241 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do tohoto hotelu jsem jela s tím, že jedu do něčeho "lepšího". Několikrát jsme na Djerbě už byli, vždy spokojeni!! Po příjezdu na hotel o nás nikdo nevěděl, řekli nám, že nemají pokoje a dostali jsme nějakou hrůzu ve sklepě s "výhledem" na pustinu a odpadky (ano, ty jsou vždy a všude po těchto zemích) a tím to teprve vše začalo...

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Prvotní pokoj, který jsme dostali (č.140) byl umístěn ve sklepních prostorech hotelu, kde bylo příšerné vedro, nefungovala klima, všude se válely odpadky po chodbách, nedopalky, zbytky jídel. Na pokoji nebyl trezor, fén, vana špinavá, podlaha špinavá.. První noc jsme přespali a druhý den jsem apelovala na delegáta, aby zařídil na recepci výměnu pokoje, že za cenu, kterou jsem zaplatila v tomto rozhodně spát nechci a nebudu, s námi se na recepci totiž nikdo bavit nechtěl, vždy nám bylo řečeno, že pokoje volné nejsou. Když jsme po 3hodinovém čekání a volání delegátovi dostali pokoj nový (č. 420, druhé patro) zde již bylo vše ok. Klima fungovala zhruba od 8:00-19:00, výhled sice na silnici před hotelem, ale uklizečka chodila každý den, čisté ručníky taky dávala každý den, trezor fungoval na dobré slovo, takže spíš ne. V pokoji jsme se snažili zdržovat se co nejméně.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Nejsme vybíraví na jídlo. Navíc v takovém vedru se člověk snaží spíše najíst něčím lehkým. V jídelně nefungovala klima, takže kdokoliv se tam zrdžel déle jak 15 min, má můj obdiv. My jsme ocenili, že každý den bylo maso, zelenina, příloha. Servis byl ovšem něco příšerného. Pokud pujdete na jídlo o něco déle, budete stát dlouhé fronty, čekat na čisté talíře. Budete šlapat po zemi, kde se válí jídlo, vylité pití, drobky..HUMUS! Většinou si ani nesednete, protože číšníci jaksi nestíhají uklízet stoly a dávat čisté ubrusy. Když už si najdete místo, zase nemáte přípor.. Pili jsme pouze vodu, nebyl by den, kdy by mi ve skleničce neplaval nějaký drobek z natočené barelové vody, kterou jsem pila raději pouze ráno a poté jsme si vodu kupovali balenou. Jídlo normální, servis šílenost!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Pokud pominu to, že se celým hotelem line smrad, přítel říkal, že je to jako když něco kvasí, ja v tom cítila spíš rozlité víno nebo hnijící jablka, tak služby personálu žádné. Lepší nic nechtít, otevření zaseklého trezoru jsme s nimi řešili 3 dny, výměnu peněz jsme také řešili 3 dny - peníze jsou nejspíš velmi nedostatkovým zbožím na tomto hotelu. Všude smrad, špína, odpadky, nic nefunguje jak má. Klima na recepci, v jídelně, v restauraci - nefunkční. Wifi - nefunkční., No rozhodně ne 4*!!

Uklízecí četa fungovala vždy až tak okolo 9 hodin, takže lidé, co chodili na pláž či k bazénu dříve, museli procházet pláckem s vylitým pitím, zbytkami jídel z předchozího veselého večera. Lehátka - nebylo možné si po 8:00 ranní u bazénu sehnat, všude naházené ručníky. Na takto "velký" hotel velice málo lehátek.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Věděla jsem, do čeho jedu. Tuniské pláže jsou vždy skoro stejné. Samozřejmě vyplavená tráva z moře, ale je to příroda, a té člověk neporučí. Moře mě velice příjemně překvapilo, čisté, teplé (když foukal vítr, trochu zakalené, klasika). Vlastně jsme celou doovlenou strávili u može. Nejkrásnější místo z tohoto "resortu". Pokud se na pláži sešlo 2 a více velbloudů a semtam nějaký ten kůň, smrdělo to jako v zoologické zahradě :D

Lehátka se dala sehnat dobře po celý den.

Sprchy u pláže - voda telka ale neodtejkala, na wc jsem neměla odvahu chodit. Bar věčně nefungoval.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Co by jste chtěli v Tunisu? Mrakodrapy a krásnou zeleň?.. Okolí odpovídá místním podmínkám, je tu sucho, takže je tu nečekaně všude spoustu písku, palem, a suchých plácků. Od hotelu přes silnici byl minimarket, a místní obchod s koženými věcmi. Asi 10 min chůzí od hotelu restaurace, diskotéka, bar, spa a masáže. Hotel je celkem blízko do jejich centra, takže se opravdu dá večer kam podívat a kam si jít sednout.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Hotel hrůza, ale pokud člověk přestane hledat chyby a začne si dovolenou užívat, myslím, že není problém. Nejsem hnidopich, hotel má opravdu velké nedostatky, ale na dovolené jsem si odpočinula já i přítel. Musím říct, že ze všeho nevětší hrůzou pro nás byli ČEŠI!! Kteří se velice rádi scházeli a sdělovali si, co se jim za ten den zase na hotelu nelíbilo a kazili si dovolenou vlastně všichni a každému. Sem už rozhodně nikdy, ale Djerbu mám ráda, a budem hledat dál :)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 60 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání