Napsat recenzi

horkých 15dní...

Recenze hotelu Hotel Palais Des Iles **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 738x
Recenze se líbila: 415 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt na 15 dní v této destinaci je menší očistec..má chyba,chtěla jsem,aby byla rodina co nejdéle spolu..

Ubytování  průměrně (2,8/5)

hotel odpovídá našim dvěma hvězdám,ale celkový dojem není tak zlý,pokud zapomenu na téměř nefungující klimatizaci-v červenci trochu problém a téměř nemožné připojení k internetu.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

shrnuto-mé tříleté dítě jedlo prvních 8 dní suchou bagetu,ovoce,zmrzlinu-která za náš pobyt byla tak 9dní a sušenky z protějšího obchodu,pak rezignoval a jedl těstoviny s univer.červenou omáčkou a sýrem.Na tržnici jsme dokupovali banány...jejich džusy byly přeslazené,ředila jsem pitnou vodou..Můj partner,který nemívá problémy se žaludkem zvracel,kořeněné bylo téměř vše.Maso často syrové,k večeři jakási směs ze zbytků od oběda.Obdoba brambor.kaše 2x za pobyt,což bylo nejvhodnější jídlo pro dítě,dobré,nekořeněné jídlo tak 3x za pobyt..Sušenky na baru s příchutí našeho ironu.Chválím snídaně,dorty...sladké jim vážně jde,jen to nejde jíst pořád...K mému překvapení zelenina téměř nepoživatelná,okoralá..hodně jídel připálených,dokonce i mléko v kávě..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

vybavení hotelu ucházející,nic pro náročné,ale personál ochotný(až na číšníka u baru u bazénu)-zvlástˇ ,pokud jim občas necháte malý bakšiš,číšníci pořád korzovali a uklízeli,uklízečky snaživě tvarují ručníky a prostěradla do tvaru labutí a růží...Měli by vyřešit připojení k internetu..Chválím animátory a dětský klubík...naše záchrana.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

první dny u moře další moře řas...neodklízejí,čekají,až je odplaví moře..velké vlny.Pak nádhera,teplé,bez řas,pozvolný vstup-ideální pro dítě...Dobrá káva u baru,celkem čisté wc,připravte se na věčně nabízející se domorodce-Velbloudi,koně,korále,šátky...smlouvat!!!!!Bazény u hotelu nádhera...chválím,jen by to chtělo nějaký tobogán.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Pokud nemusíte,nevycházet...taxi strašně levné,doporučuji zaject na farmu krokodýlů,tržiště-kdo kouří,sežene extrémně levně cigerety..Jinak všude odpadky..pro nás šok..Pak nám bylo řečeno,že nemají vyřešený svoz odpadků,takže-navrší a zapálí! Zklamání z výletu Pirátskou lodí.Byl chválen 2denní výlet do Sahary..

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Po prvním šoku z okolí,zdravotních problémech-partner měl i silnou solární alergii(doktor přijel za 40eur až na pokoj,léky dodal na recepci za další půlhodinu)a rezignaci na jídlo to hodnotím tak na tři mínus...Doporučuji vzít ochran.faktory krémů od 50ti výše,pokud máte malé dítě-vzít ubrousky..stojí tam 250kč!Nakoupíte levné oblečení..Také je pravda,že tam byla revoluce před třema lety..u nás to v 92.roce nebylo taky slavné..

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 60 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání