Napsat recenzi

Hotel má pro i proti

Recenze hotelu Calimera Yati Beach Resort **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 1 571x
Recenze se líbila: 528 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Spolubydla Spolubydla

Pokud by byl lepší pokoj nemělo by to chybu

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Ubytováni jsme byli na pokojích v přízemí u bazénu (588 a 589) - jako rodina jsme žádali 2 pokoje vedle sebe, proto jsme ani nevyžadovali výhled na moře. Nicméně při ubytování nás přivítal malý spolubydlící - první šváb u dveří do pokoje 589.

Tyto pokoje mají samostatný bezbarierový vchod přímo od bazénu, což je perfektní, kočárkem se dostanete všude bez nošení a je to blízko jak k bazénu, moři i na pláž, ale ty švábi!!! Když se nám na 589 promenádoval další švábí spolubydla po lahvičkách na mlíčko a v postýlce pro dítě, tak už to taková sranda nebyla:-(

Nový pokoj nám nabídli na druhém konci hotelu, kde chůvička nedosáhla ani do haly, takže jsme vyšoupli ke švábům dědu. Ten jich za další pobyt nachytal 8. Bohužel o ně předposlední den při úklidu pokoje přišel.

Pokud dostanete pokoje v přízemí s výhledem na zeď bazénu je lepší se ani nezabydlovat a ihned poprost o jiný pokoj... jsou tmavé s menším oknem s mříží, ale na druhou stranu tam není večer žádný hluk a chůvička dosáhne jak do restaurace i do obou barů.

Pokud chcete opravdu romantický výhled, tak je lepší si připlatit za výhled na moře přímo při pořízení zájezdu.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Perfektní není co vytknout, jídlo je vynikající a není problém stravovat se i s malými dětmi - naše 21 měsíční jedla vše a neměla žádné problémy.

Výběr z nealkoholických nápojů vynikající - postmix cola, sprite, atd je jako z lahve. Džusy docela silné - sladké.

Pokud jedete na pijácký mejdan, tak jeďte jinam. Tvrdý alkohol je přes den hodně zředěný, aspoň nenarazíte na žádné opilce:-) Pivo a víno jOK.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál a animátoři jsou příjemní, každý den a večer mají připravené pěkné představení.

Ručníky mění každý den, jen ty hotelové jsou smradlavé, zatuchlé. Ty plážové jsou celkem OK.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Na Tunis moře pěkný. Na pláži i u bazénu dostatek lehátek a pláž hezky uklizená od řas. Ve srovnání s dalšími hotely v okolí velmi pěkná.

Samozřejmě v moři krom krabů a řas nic nenajdete, ale od toho se jezdí do Egypta.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Pár příjemných a levnějších obchůdků kousek od hotelu

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Nebýt švábích spolubydlících na pokoji 589 byli bychom maximálně spokojeni.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 50
z 59 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání