Napsat recenzi

Kdykoli

Recenze hotelu Golf Beach & Spa Hotel *** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 464x
Recenze se líbila: 372 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Prostě pohoda. Prostě pohoda.

Projeli jsme spoustu míst a sem se rozhodně rádi vrátíme. Byli jsme zde naposledy v roce 2015 na přelomu července a srpna. Krásná dovolená, proto sem letos znovu letíme-ať si každý o tomto hotelu říká každý co chce, pro nás je to bomba klid a odpočinek. Petr a Simča

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Absolutně super.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Snídaně fajn, pokud jsme jí stihli po úžasném večerním programu. Jinak jsem přibral 5 kg po celé krásné dovolené a tím chci říct, že hlady určitě neumřete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Kdykoliv potřebujete vám uklidí pokoj, pokud nechcete zavěsíte cedulku a nikdo vám do pokoje nevleze. Na recepci vám kdykoli se vším rádi poradí a co se týká obsluhy v restauraci i v barech není si na co stěžovat. A přesto, že nejste žádný francouzský mluvčí se vždy domluvíte.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž je soukromá hotelová, takže se nemusíte prát o lehátka nebo slunečníky, které jsou samozřejmě zadarmo. Personál se vždy o úpravu pláže stará i přesto se občas objeví chaluhy. Pláž je přesto čistá a hlavně písčitá Pokud chcete kamenitou pláž jeďte do Chorvatska nebo do Itálie.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Dostupnost nákupu je možná v hotelovém komplexu. Kdyby jste chtěli podniknout výlet na tržnici, na krokodýlí farmu nebo výlet s piráty není problém. My jsme sice trávili dny na pláži -jen jsme si vyjeli jsme na vodních skútrech za delfíny, projeli jsme se na velbloudech .

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Jediný problém je, že hotel je specializovaný pro francouzskou klientelu, ale i tak se domluvíte německy ( s angličtinou máte smůlu). Ale tohle není *** hotel, ten si zaslouží minimálně o jednu víc. Přijeďte rozumní lidé.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání