Napsat recenzi

Šlo to až na ten den odjezdů to ne jen nás dostalo!

Recenze hotelu Alkantara Thalassa Hotel ***** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 454x
Recenze se líbila: 490 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkem to ušlo ale Hotel podle nás tak na 4* určitě ne tak 2+ max.3*

že se dává bakšiš to je normální ale za služby chtějí nepředstavitelnou cenu to

i u nás je o mnoho levnější např.: fotografie perličky kterou tak krásně představují v reklamě na hotel je za platbu 30min,/30 DINARU(1DN - asi 13kč.)

Pak co mě,ale hodně naštvalo a mrzí (skazilo mě to úplně na tento hotel dojem) je že jsme přijeli ve večerních hodinách v pohodě, ale při odjezdu nám personál hotelu oznámil že naše all inklusive končí ve 12,00hod.a že nám nic již nedají (ja se ptal přílet večer 13.8-odlet večer 23,8 zaplaceno 10nocí 11 dní podle mé cestovní smlouva ,ale dozvěděl jsem se že u nich den odjezdu má 12hodin příkaz majitele odjíždíte padejte už nás nezajímáte to mě hodně nakrklo veškerý DINAR co jsem jim tam chtěl nechat (co zůstalo) jsem dal na letišti prvnímu co tam žebral tak Vás chci upozornit při odletu vše si objednejte do 12,00hod.jinak nic nebude.Klima jen na pokojich občas přenosná v jídelně pokud ji zapli a vy si dobře sedli. Delegátka Jitka - je to pracovník na pravém místě ochotná, usměvavá, poradí, prostě špica

Ubytování  průměrně (3,1/5)

celkem fajn některé klimatizace na pokojích zhruba co jsme vypozorovali s ostatníma účastníky zájezdu špatné chlazení 27°C méně nešlo a to jen

večer přes den 30°C na pokojích tak se modlete, abyste dostali pokoj kde je v poho. Uklizeno jsme měli každý den.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Dostatek jídla, cukrář na Hotelu má opravdu ne 4* ale 10* moc dobré

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

klima jen na pokojích občas přenosná v jídelně pokud ji zapnou

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

pěkné tráva mě nevadila snažili se ji odklízet při odlivu moře čisté vhodné pro děti něco jak v Bibione-Itálie kdo tam byl ví plitké cca 200m

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

jak v Africe co je moje nějak udržuji co je mimo však je nám to .........

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Ušlo to delegátka moc fajn poslední den mě vytočil pozor na něho měla by o tom cestovní kancelář informovat zákazníka (ale to by tam už žádný nejel) možná je to v hotelu aby ušetřil při odjezdu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 36
z 81 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání