Napsat recenzi

pohodová dovolená

Recenze hotelu Alkantara Thalassa Hotel ***** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 428x
Recenze se líbila: 460 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 3
  • pohled z terasy pohled z terasy
  • úžasné saláty a zelenina úžasné saláty a zelenina
  • vynikající strava,byly i kuřecí řízky vynikající strava,byly i kuřecí řízky
  • výborné dorty a zákusky výborné dorty a zákusky
  • velký a prostorný pokoj velký a prostorný pokoj
  • pohled na hotel z moře pohled na hotel z moře
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • fantastický bazén fantastický bazén
  • vnitřní bazen vnitřní bazen

Po přečtení recenzí do tohoto hotelu jsme odlétali s obavami. Přiletěli jsme před půlnocí nedalo nám to a hned jsme se vydali na obhlídku hotelu.Nejvíce nás překvapil velký bazén .Pláž široká a čistá,vstup do moře byl přes naplavenou mořskou trávu nebo po super se pohybujícím pontonu.Při vlnách to byla docela velká legrace ten ponton přejít.Moře bylo průzračné a nádherně teplé.V hotelu byli čeští,libyjští a tuniští turisté. Strava byla velice chutná,každý si vybral.Co se týká zákusků super výběr. Z ovoce byl jen červený a žlutý meloun.Dopoledne jsme chodili na pláž a odpoledne k bazénu.Dovolenou jsme si užili,ten klid a pohoda to nemělo chybu.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj prostorný,velký balkon,uklízeli každý den.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava super,každý si určitě vybral to své. Maso kuřecí,krůtí,hovězí,ryby. Měli jsme i kuřecí řízky.Přílohy brambory,krokety.bramborová kaše,těstoviny.rýže.Skvělé zákusky a dorty jen s ovoce byl meloun červený a žlutý,

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Myslím si,že v dřívějších dobách to byl top hotel,pokoje velké prostorné,čisté každý den uklizené,klimatizace fungovala,žádnou reklamaci jsme nemuseli řešit jako většina nespokojených turistů. Personál hotelu velice vstřícný a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Pláž prostorná čistá,moře po přebrodění mořskou trávou a naplavených chaluh nemělo chybu.Jak nám bylo řečeno slečnou delegátkou Jitkou Opletalovou holt je to příroda .

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Je to jiná země a jiná mentalita lidí.Jinak odpadky a nepořádek

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Na dovolenou jsme si jeli odpočinout ,užili jsme si klidu a pohody.Byli jsme na krokodýlí farmě,což je pro nás velký zážitek,absolvovali jsme okruh po Djerbě ,který stojí opravdu za zhlédnutí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 36
z 81 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

ps: ?? - 29. 8. 2014 13:54

My přijeli 3 dny po Vás a obrázek zcela jiný... asi tornádo v mezičase - jinak netuším jak se příroda (samozřejmě i hotel) mohla stihnout takto zdevastovat.. Ale jak zde již někdo psal - Vaše recenze supr návnada pro další aby tam utopili svoje peníze.. reagovat

Hana: 22.8.2014 - 30. 8. 2014 18:26

Připadá mi, že si CK píše tyto ladné recenze sama......nic podobného jsem o 3 dny později neshledala ani já....že se vůbec nestydíte něco takového napsat!! Asi máte něco dost společného s CK **********.....nemám pravdu....????????? reagovat

ps: :-) - 30. 8. 2014 23:06

paní / slečno Hano, trefa do černého !! palec nahoru !! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání