Napsat recenzi

dovolená u přátel

Recenze hotelu Caribbean World Borj Cedria Resort **** (Tunisko - Borj Cedria - Borj Cedria)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 654x
Recenze se líbila: 502 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Letos jsme už po osmé navštívili s manželem tento hotel a můžu z vlastní zkušenosti velmi dobře hodnotit.I když je hotel starší, nikde jsme nepociťovali hrubé nedostatky co se úklidu a hygieny týče. Hlavně se v tomto hotelu cítíme velice dobře, máme zde už dobré známé a rádi se sem vracíme a když to bude jenom trochu možné , pojedeme v září znovu. Co se týče jídla , řekla bych , že letos bylo jídlo moc dobré, velký výběr a v dostatečném množství. Nevím, kdo tam zhubnul, ale já přibrala 2 kila. Škoda , že nebyl v provozu venkovní gril . Pokoj každý den uklizený, nazdobený ibišky, koupelna v pořádku, ručníky každý den čisté. Je pravda, že venku v okolí hotelu je nepořádek, ale je to jejich mentalita a ten , kdo vyrazí do Tuniska se s tím musí smířit. Areál je denně uklizený a probíhá skoro po celý den, i když přes zákaz vynášení nádobí z restaurace je nádobí až na pláži a poházené po celém areálu a pak si hosté v restauraci stěžují, že je nedostatek nádobí. Překvapuje mě i chování lidí v restauraci i když toto se týká hlavně ruské klientely.

Nosí neskutečné množství jídla na stůl,a nechávají po sobě bordel a pak nadávají na personál, že nejsou včas uklizené stoly. Mohla bych psát dlouho, postřehů mám hodně , ale v jednom mám jasno - pokud někdo jede na dovolenou, měl by si ji užít , a ne hledat ve všem nedostatky.Letos se sešla zase bezva parta a tímto všechny, kterým se v hotelu líbilo, zdravím.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

ubytování bez chyby - pokoj dole, v blízkosti bazénu i restaurace,úklid vzorný

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Jídlo velmi dobré, pestrá nabídka jídel, zeleniny i salátů a ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Vybavení starší, plně postačující, personál hotelu bezkonkurenční, milí a vstřícní

Někdy nechápu, jak se můžou stále usmívat.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Moře máme rádi a pláž v pořádku

Okolí hotelu  průměrně (2,1/5)

V okolí hotelu to valně nevypadá, hodně se staví a všude velký nepořádek.

Na nákup je možno taxíkem do hlavního města, v areálu jsou malé obchůdky.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

jelikož se stále vracíme, je jasné , že pro nás je tento hotel nejlepší.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Iva: Nemohu souhlasit - 2. 8. 2015 13:25

Pokud má recenze pomoci jiným, kteří si chtějí užít dovolenou a i s dětmi,tak uvádějte pravdivé informace. Jídlo se opravdu nedalo jíst - jak píší ostatní. Nasekaná hromada kostí s minimem masa, vše pálivé, mastné. Minimum ovoce, žluté melouny jen pro vyvolené. Zvýhodňováni Francouzi a Rusové. Pití přeslazené a v maličkých kelímcích. Byla jsem tam a už nikdy. V porovnání s Caribbean World Mahdia je to nesrovnatelné. Tam pojedu vždy a ráda i s malými dětmi. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání