Napsat recenzi

katastrofální dovolená

Recenze hotelu Caribbean World Borj Cedria Resort **** (Tunisko - Borj Cedria - Borj Cedria)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 423x
Recenze se líbila: 535 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V tomto hotelu je hrůza se najíst. Naprostý hnus, co se týče jídla , pořád stejná na hrubo nasekaná kuřata v pálivém sosu. Placka s kečupem pod názvem Piza. A i na tu se stála fronta . Všude fronta, na pití, na příbory, na talíře, na přílohu a ve finále i na to hnusné smradlavé maso. Těstoviny s kečupem nebo sýrem byly týdenní strava mé dcery. Přeslazené nápoje točené do 2dc kelímků vám žízeň opravdu nezaženou. A k tomu všemu otrávený personál, který denně obsluhuje nekončící fronty lidí. Pod pojmem Ai si toto fakt nepředstavuji. Pití si kupujeté svoje( v obchodu hotelu předražené) a odpolední svačina pro děti suché krosanty a nic jiného? Celých 6 dní jen krosanty. K snídani, dopoledne i odpoledne jen suché krosanty nebo placka s kečupem jménem piza? Vedení hotelu by se mělo stýdět.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoj dvoulůžkový byl pěkný. Klimatizace fungovala perfektně. Ale vana ve strašném stavu -strudadlo na zadek. Voda tekla celý den čůrkem, tak že osprchovat se nehrozilo. Napuštění vany trvalo 20 min. Neustále protékal záchod a pokojské když jste v pokoji nenechala 1 dinár, nedala vám ručníky, které každé ráno sbírala i když jsem jí výslovně žádala, aby nám je neměnila.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Katastrofa, fnus , strašné, stejné jídlo 6 dní v týdnu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Starší vybavení hotelu mi nevadilo., Co je hrůza je katastrofální nedostatek lehátek jak u bazénu, tak u moře. Večer si musíte na lehátko něco položit - ručník , aby jste měl dopoledne kde ležet. popraskaná a nekvalitní lehátka, na kterých si uděláte štěnici na zadku i když máte 60kg. U druhého bazénu je místa dost, neboť to je část hotelu pro Tunisany , ale zase tam nejsou slunečníky. Při teplotě vzduchu 45stupňů je to docela nářez.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Moře teplé , mělké , občas s igelitem. Za hranicí hotelu Tunisani s nepořádkem až hrůza. Pláž byla ale vždy čistá.

Okolí hotelu  průměrně (2,1/5)

Hrůza , bordel, špína, kartonové bydlení a divoký psy.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nej na celém pobytu byli animátoři, kteří nás po celý pobyt hezky bavili. Úžasná skupina tanečníků, příjemných , milých a i hezkých lidí - Tunisanů, mluvících hlavně rusky a polsky.

Nevím, proč má hotel označení Blue Club. Česká animátorka nám nic nepřeložila a ani se večerního programu neúčastnila. Nevím, proč tam byla. A slečna Lucka- Croco Club nám přeložila jen komerční věc - možnost zakoupení trička s nápisem , jménem a logem hotelu za 25 din. Tento hotel nedoporučím ani svému nepříteli, natož přátelům.

Škoda vyhozených peněz a zkažená dovolená končící průjmovým onemocněním a 14denní pracovní neschopností.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 46 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání