Napsat recenzi

Bay View Resort

Recenze hotelu Phi Phi Bayview Premier Resort *** (Thajsko - Phi Phi - Ton Sai Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2016
Přečteno: 103x
Recenze se líbila: 424 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0

V tomto resortu jsem strávila dvě noci a výhled z většiny pokojů je opravdu fascinující. Výhled byl opravdu velké plus!

Ubytování  průměrně (4/5)

Vilky v komplexu v kopci p několika blokách. Pěkné pokoje, jednoduchá koupelna, trochu zlobil odtok ve sprše, ale velká terasa a výhled na okolní ostrovy tomu dal velké plus. Trezor zdarma, klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Snídaně byly dobré, né tak rozmanité, jak v pětihvězdičkovém hotelu, ale člověk si vždy vybere. Čerstvé ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

V komplexu bazén, za ten mínus, ten by zde ani nemusel být.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Koupání super, akorát pozor na ostré kameny ve vodě!

Pláží kolem hotelu je několik, lze si najít i "romantiku" na menších pláží kolem.

Určitě si udělat výlet na Maya Bay, ale co nejdříve ráno, pak je pláž velmi přeplněná!

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Na Phi Phi to žije, po pěti minutkách po pláži od hotelu samé obchody, restaurace, krámky se suvenýry, masážní salony, vše, na co si vzpomenete. Určitě doporučuji zajít na vyhlídku Point View, kde je opravdu krásný pohled na celý ostrov.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Ubytování se mi moc líbilo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Phi Phi - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání