Napsat recenzi

Vcelku spokojnost

Recenze hotelu ibis Samui Bophut Resort *** (Thajsko - Ko Samui - Bophut Beach)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2013
Přečteno: 546x
Recenze se líbila: 593 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do hotelu sme chodili vlastne len spat, cele dni sme travili na plazi a vyletoch. Vyhodnejsie je neobjednavat si vylety ani taxi v hoteli. Staci vyjst na ulicu a vsetko sa da najst vyhodnejsie.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Izby su velmi male, s jednou 1/2 skrinou, takze cely pobyt sme veci mali v kufroch na zemi. V skrini je este zabudovana minichladnicka a trezor, takze na saty zostava len malo miesta.To bola asi jedina vec ktora nam vadila. Izba nema stol ani stolicku, ktore by vsak aj tak nebolo uz kam dat. Balkon asi 1m2, podobne kupelna s WC. Pozitivne bolo ze klimatizacia fungovala dobre.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

V hoteli sme par krat vyuzili len ranajky. Sortiment aj mnozstvo bolo OK. Cena 250 bahtov/os.V porovnani so stravou v restauraciach okolo hotela to bolo pomerne drahe. Nevyhodou je ze takmer vsetky restauracie okolo hotela su rano zavrete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

v pohode bez problemov

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Plaz navazuje na hotelovu zahradu. Je v nej niekolko bazenov so sladkou vodou a sprchy.

Na plaz kazdy den prichadzal na clne predavac uzasneho ovocia. Zazitok bol vidiet ho ako ovocie rychlo cisti. U neho bolo mozne si kupit aj grilovane kuracie kusky rovno z grilu. Standardna cena 50 bahtov skoro za vsetko.

Plaz hotelu ohradena bojami vo vode. Voda nic moc, cakali sme ze bude cistejsia, ale dalo sa.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Na plazi hotely jeden vedla druheho. Vonku pred hotelom velmi rusna ulica, kde prejst na druhu stranu bol adrenalinovy zazitok. Ale tak je to tam vsade. Je tam mnozstvo taxikov, ktore trubia na turistov. uCenu treba dohodnut vopred.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

dobry

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ko Samui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání