Napsat recenzi

RÁJ

Recenze hotelu Jaz Amaluna Beach Resort (ex Palumbo Reef) *** (Tanzanie - Zanzibar - Uroa)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2016
Přečteno: 1 646x
Recenze se líbila: 581 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0

To, že je Zanzibar ráj na zemi, je naprostá pravda. Nádherné pláže, příroda, atmosféra tohoto ostrovu vás naprosto uchvátí. Nepatřím k těm cestovatelům, co vyhledávají luxusní hotely a tím pádem nelpím na 100% službách, čistotě a servisu a s tím člověk, který navštíví Zanzibar, také musí počítat, ale až na pár nedostatků, byla tato dovolená zatím nejlepší. Hotel odpovídá cenové relaci, informace od cestovní kanceláře nebyly zavádějící.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Prostorné, skromně zařízené, bez TV a lednice, s klimatizací, které fungovala na 100%, někteří hoste si chodili stěžovat, že jim nefungovala, ale personál opravil. Každý den uklizeno, čisté ručníky, které teda pokojské nosily až po obědě, tím pádem se nešlo vysprchovat před obědem, ale nijak nevadilo. V přízemních pokojích se vyskytovaly ještěrky, v patře bez havěti včetně komárů, repelent v okolí hotelu není potřeba.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Zklamání přišlo po pár dnech se stravou, která byla stereotypní a nedopovídala 4* hotelu. Na krevety, mořské plody, grilované ryby zapomeňte. Ryby pouze ve formě vařené se zeleninou, dušené v alobalu nebo rybí karbanátky. Tohle jsme nepochopili a přesto, že jsme se dozvěděli, že dary moře nestojí vůbec nic a je jich dostatek. Z dary moře pouze chobotnice na x způsobů, ale nedobře upravené a ochucené. Jelikož hotel vlastní Italové, byla hodně pasta, ale chuťově moc Itálii neodpovídala :-) Zapomeňte na salám, sýr, omezené množství pečiva a zeleniny. Luxusní bylo ovoce, po cely den a dostatek a chuť nejde s ovocem přivezeným k nám vůbec srovnat. Hlady jsme neumřeli, ale poslední dva dny, jsem jedla už jen ovoce, saláty a brambory s dresingem :-)

All inclusiv zahrnoval navíc místní víno, kořalku konaygi a jeden druh piva, nic víc. Presso, koktejly... si musel člověk hradit sám. Naštěstí jsme měli zásoby z domova, které se hodily :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál vždy milý, ochotný, usměvavý. Po celý den animační program, večerní programy, člověk se nenudil. Prostory hotelu vždy čisté, zahrada upravená

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře má svojí atmosféru, kterou jinde nenajdete. Střídání přílivů a odlivů nabízí každou chvíli jiný pohled, barvu...střídání bylo cca co 6 hodin, podle postavení měsíce. Moře odešlo o cca 1 km, tím pádem se nabídla možnost procházky k útesu, sbírání mušlí a brouzdání v teplých lagunkách, bohužel se člověk po tuto dobu v moři nevykoupal. Moře i pláže čisté, občas nějaká řasa.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Okolí hotelu už působí trochu strašidelněji. Místní obyvatelé jsou vlezlí a neustále obtěžují, procházky doporučuji minimálně ve dvou

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Výlety se dají sehnat na pláži s místními, byli jsme na dvou s Alibabou, levné a co řekne, to dodrží. Určitě se nemusíte bát. Jerry s Amosem nám přišli moc vlezlí, ale jejich služby byly také pochváleny od ostatních hostu, kteří využili jejich služby.

Do kufru jsem sebou přibalila nějaké sladkosti a hračky pro děti, doporučuji položit na pláž a odejít, jelikož po sesypání se dětí, jsou schopní vás obrat i o plavky :-)

Není potřeba repelent ani redukce do zásuvky

Přibalte boty do vody, při odlivu se objeví minové pole ježků :-)

Jednou za pobyt nás požahala malá modrá medůzka, pálení se dá přirovnat ke spálení kopřivou, je to nepříjemné, ale při pomazání rajčatem bolest rychle odezní a i zmizí zarudnutí

Let probíhal bez problému s mezipřistáním v Hurgadě a zpět v Mombase a Hurgadě, cesta cca 9 hodin čistého času v letadle + mezipřistání. Jídlo 2x za let a nealko pití neomezeně

Případně dotazu pište na brutus.janicka@seznam.cz

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 31
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání