Napsat recenzi

Nádherná dovolená

Recenze hotelu Palumbo Reef Beach Resort *** (Tanzanie - Zanzibar - Uroa)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2013
Přečteno: 2 173x
Recenze se líbila: 677 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z balkonu na jídelnu pohled z balkonu na jídelnu
  • suity suity
  • široko daleko není vidět moře....odliv široko daleko není vidět moře....odliv
  • ostrov v Indickém oceánu který přílivem zmizí... ostrov v Indickém oceánu který přílivem zmizí...
  • hotelová pláž hotelová pláž
  • pohled z jídelny na bazen a moře pohled z jídelny na bazen a moře
  • příliv...... příliv......
  • východ slunce východ slunce
  • východ slunce východ slunce

Dovolená byla úžasná. Byl to menší komplex ale o to víc to působilo rodinně. bylo blízko do jídelny k bazenu i k oceánu....Všude milý lidi bez toho že by očekávali bakšiš.V bazenu se mohli lidi koupat do kdy chtěli a vím že i ve 2h. ráno se lidi v bazenu koupali. Což bylo úžasný protože většinou to nejde.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

užasnémely jsme suity což značí 2 pokoje v jednom:-). Nemělo to chybu každa jsme měli své soukromí a když jsme chtěli být spolu stačilo si jen otevřit dveře do pokoje:-). Klimatizace fungovala na 1

Strava a stravování  průměrně (4/5)

převažně italská kuchyně....takže se dalo vybrat ,bylo hodně ryb a mořských potvor-)Nebyl takový výběr jako jsme asi zvyklý,ale hlady rozhodně člověk netrpěl spíš naopak:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

služby výborné ,každý den uklízeli a na postelích jsme měly užasné květinové variace

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

tady je těžší hodnocení...občas byl oceán užasnýzvlášt když pricházel,pokud ale přišel tak pak bylo velké vlnobití a špatně se dostávalo do moře. Moře bylo tak teplé jak kdyby se člověk koupal v termálech:-) Je pravda že tam po přílivu bylo hodně nepořádku a nikdo to neuklízel...což byla škoda. Jinak když odešlo može tak procházka po plaži byla pekná spousta nádherných mušlí hvězdic atd....

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

do okolí jsme raději moc nechodily. Docela jsme měly obavu se někam pustit samy tak jsme byly jen v hotelovém resortu.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

celkově to bylo nádherný...Rozhodně bych se nebála někomu tento hotel doporučit. Myslím že stálo za to to vidět.-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 31
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání