Napsat recenzi

Fajnova dovolena

Recenze hotelu Jaz Amaluna Beach Resort (ex Palumbo Reef) *** (Tanzanie - Zanzibar - Uroa)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2015
Přečteno: 2 283x
Recenze se líbila: 610 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Budovy kde jsou pokoje, kdyz se vam postesti, tak vam na balkon prijde navsteva v podobe opicek.. Budovy kde jsou pokoje, kdyz se vam postesti, tak vam na balkon prijde navsteva v podobe opicek..
  • Nadherne ulicky Nadherne ulicky
  • Vnitrni bazen Vnitrni bazen
  • Vstup z plaze do oceanu Vstup z plaze do oceanu
  • Jidelna Jidelna
  • Mala modra meduza, nekdy jich je tam docela hodne. Mala modra meduza, nekdy jich je tam docela hodne.
  • od recepce od recepce

Kdo si chce uzit hodne slunicka a hodne tepleho oceanu nema asi jinou volbu. Perfektni misto na odpocinek a uziti dovolene skoro se vsim vsudy..........

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokoje jsou v klasickem Africkem stylu. Takze spokojennost, cisto, kazdy den ciste rucniky a osusky. Tady neni co dodat. Stejne jsme se na pokoj chodily jen vyspat a maximalne prevleknout, jako kazdou dovolenou travenou na Africkem kontinentu.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Ve vyberu jidel bych trosku udelal zmenu, kdybych sefoval hotelu. Nevarily spatne, jidla byla chutna a vybrat se dalo, ale tak nejak se to porad opakovalo dokola. Tolik chobotnic jako na Zanzibaru sem jeste nikdy nesnedl. Kazdopadne pro lidi kteri milujou testoviny je to zaruceny raj na zemi. Trosku nam i vadila pozdni vecere. Preci jen po celem dni na slunicku uz byl clovek v osm hodin unevenej, ale nekomu to zas muze vyhovovat. Dvakrat do tydne byla cerstve vylisovana stava z cukrove trtiny ono vsechny ty cersve dzusy byly neco co si v Evrope asi jen tak nekoupite. Vsechno to ovoce ktere nabizeji chutna uplne jinak nez to co si koupite v Kauflandu nebo Tescu. Takze kdyz to shrnu, hlady jsme neumrely a chutove bunky ochutnaly neco noveho.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Tak tady jsme narazily asi nejvice. U hotelu je jeden hezky bazen jehoz teplota byla neustale 34-35 stupnu. A jeden bar a tam byl problem. Preci jen kdyz vam nad hlavou sviti slunicko ktere ma 50-55 stupnu, tak se chcete aspon schladit studenym napojem. Problem byl, ze personal doplnoval lednicky jen rano, coz znamena, ze se veskere piti nestihlo schladit a bylo takrka teple. Led byl jeden velky problem, ale kdyz si trosku dupnete a budete na nem trvat, tak se ho i dockate, jinak bohuzel si musite vystacit s teplou vodou. All inklusiv s alkoholem znamena ve vyberu pivo, vino cervene a bile a mistni palenka z papay Konyagi. Palenka neni spatna ale samotna se neda pit. Nejlepsi je asi si to michat s nealkem, ale zas ne jen s jednim, to vam zas potece vsude. Kdyz uz, tak menit kazdy den, jednou s colou, pak s toniken atd...... Ostatni alkohol je za poplatek. Kdyz chcete vodu na pokoj treba na cisteni zubu, pac pouzivat vodu z kohoutku neni doporucovano, tak je nejlepsi si koupit prvni den balenou v pet lahvi a pak si tu petku kazdy den doplnovat v jidelne z automatu. Ale jinak personal byl skvelej, vysmatej a na vsechno meli odpoved Hakuna matata, takze zadny problem. Urcite brat vsechno s usmevem......

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Nadherna cista plaz, bilej jemnouckej pisek. Na plazi vas neotravujou zadni prodejci, protoze je oddelena a hlidana. Lehatka samozrejme zdarma, osusky za poplatek na recepci, kde si je muzete menit za ciste a samozrejme vam na konci pobytu poplatek vrati. Ocean naprosto uzasnej, teplej 33-37 stupnu, takze se moc clovek neschladi ale celi den fouka osvezujici vitr, to je ten duvod proc tam lidi litaj na dovcu. Pefektni odliv, tak si clovek muze prohlednout i nekolik set metru dno oceanu, farmy mistnich zen co pestujou rasy a kdyz nebudete lenit a dojdete az na konec, tak jsou vydet jezci, hvezdice a veskere morske potvurky. Priliv je taky skvelej, jen pozor s prilivem kolikrat priplujou i male modre meduzi. Pali jak cert, ale staci si zasazene misto potrit mokrym piskem ze dna a paleni pomalu ustoupi.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Okoli hotelu je klasicka Afrika. Muzete vyjit bez obav ven a prochazet se, jen nefotit starsi lidi, moc se jim to nelibi ale decka vam budou skakat pred objektivem, tak tam fotit muzete o stosest. Pod plazi vas budou obletovat ruzni prodejci ze stanku, pokud se tomu tak da rikat a klasicky kricet, ahoj ja sem Mira pojd tam mam Mira schop, pojd oko oko. Zalezi na vas, my tam samozrejme byly a nakoupily. Ale hlavne je tam jeden clovicek Jmenuje se Jerry a bude vam nabizet vylety, jsou to ty same vylety co nabizi delegatka, jen za polovicni cenu. Tak tomuto clovickovy se muzete sverit, je skvelej, uci se Cesky a slibil ze do konce roku bude umet, jako rodilej Cech. Takze s Jerrym urcite vyjedte na vylet bez obav a beze strachu.

Nakonec jen, kdyz uz tam poletite, tak neuskodi privezt par malickosti pro mistni deti. Vsude se pise o sladkostech, ale delegatka nas upozornila, ze tim jim akorad kazime jejich ciste bile zuby. My privezli kartacky na zuby, pasty, pastelky, propisky a nejake sesity s omalovankama. Pokud mate doma po detech nejake to obleceni a botky a pokud mate jeste misto v kufru a vahovy limit neprekrocujete, tak tim jim pry udelate vetsi radost....

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celkove abych to shrnul do jedineho slova.......Uzasny.......

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 31
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání