Napsat recenzi

Recenze hotelu Karafuu Beach Resort***** (Zanzibar - Pingwe)

Recenze hotelu Karafuu Beach Resort & Spa ***** (Tanzanie - Zanzibar - Pingwe)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2018
Přečteno: 544x
Recenze se líbila: 310 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Junior suita s výhledem na moře Junior suita s výhledem na moře
  • Terasa Terasa
  • Koupelna Koupelna
  • Výhled z juniorsuity Výhled z juniorsuity
  • Hotelový bazén s barem Hotelový bazén s barem
  • Spa - venkovní vířivka Spa - venkovní vířivka

Příjemný hotel s velmi dobrými službami v oblasti Pingwe na Zanzibaru. Vhodné pro milovníky šnorchlování.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Naše ubytování bylo v junior suitách v druhé řádě u moře, malé domečky podél pláže v místním stylu s terasou a výhledem na moře. V koupelně byl fén, sprcha, WC a bidet. V pokoji postel s moskytiérou, TV, set na přípravu kávy a čaje, individuální klimatizace, lednice a zdarma voda (minibar není doplňován). V chodbě šatní skříň, župan, pantofle a trezor, který je zdarma. Úklid probíhá každý den. Hotel má k dispozici i rodinné pokoje.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Stravování je formou polopenze nebo all inclusive. V našem případě all inclusive. Nejsou k dispozici all inclusive náramky, takže obsluze se hlásí číslo pokoje a na konci je vyúčtování při check outu. Ti, kteří měli polopenzi, si krom ranní kávy,čaje či vody, později u oběda ,večeře a v baru nápoje hradí. Jídlo bylo formou bufetu, takže si vždy každý vybere. Nejvíce jsem si pochutnala na rybách, vynikající a dochucené.

Hotel má a la carte restaurace, a v rámci all inclusive můžete navštívit zdarma Bondeni pool restaurant, kde je nabídka italského jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel má a la carte restaurace, a v rámci all inclusive můžete navštívit zdarma Bondeni pool restaurant. Dále je k dispozici např. Le Grand restaurant (speciality z mořských plodů), která není v ceně all inclusive. V hotelu je také Spa, kde je množství procedur a venkovní vířivky s výhledem na moře nebo fitness posilovnu. Služby jsou na velmi dobré úrovni. Wifi je v hotelu za poplatek 50 USD/ týden nebo 10 USD/ den. Hotel má také tématická večerní vystoupení místních tanečníků a místní Masajové zde nabízejí své výrobky, které si můžete zakoupit. Je zde i obchůdek se suvenýry, ale mají dost draho a je lepší si s Masaji večer či na pláži usmlouvat cenu. V hotelu je také pool bar, kde v rámci all inclusive jsou k dispozici místní alko a nealko nápoje. Personál umí dobře anglicky a je vstřícný a vždy usměvavý.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je dlouhá a čistá. Jsou zde velké odlivy, takže do moře se při odlivu dá dostat po molu,kde je ale lepší mít boty do vody. Odliv bývá většinou dopoledne, odpoledne už se dá plavat. V moři bylo dost řas, ale to pravdě podobně díky odlivu a počasí. Na pláži jsou tzv. beach boys, kteří nabízejí různé zboží jako šátky, vyřezávané výrobky, přívěsky a pod. Je třeba s nimi smlouvat. Nabízejí také výlety, které známi z hotelu absolvovali, a to za šnorchlováním a byli nadšení.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V okolí hotelu se dá vyrazit na výlet např.do Jozani forest, kde žijí opičky Guarézy nebo je zde také mangrovníkový les. Do hlavního města Stown Town je to asi 1,5 h jízdy autem. Je možné také navštívit i oblast Kendwa nebo Nungwi, kde nejsou tak velké odlivy jako v Pingwe nebo Uroa. Také je možné vyrazit na Prison Island,který je z hlavního města Stown Town asi 25 min lodí a můžete zde v přírodní rezervaci navštívit želvy obrovské.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Zanzibar na mě udělal velký dojem hlavně svou přírodou a pohostinností místních obyvatel.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání