Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Hideaway of Nungwi Resort and Spa

Recenze hotelu RIU Palace Zanzibar Resort ***** (Tanzanie - Zanzibar - Nungwi)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2017
Přečteno: 277x
Recenze se líbila: 367 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj Pokoj
  • Restaurace Restaurace
  • Výhled na moře z terasy u bazénu Výhled na moře z terasy u bazénu
  • Moře Moře
  • Pokoj Pokoj
  • Koupelna Koupelna
  • Koupelna Koupelna
  • Schodiště Schodiště

Hotel jsem měla možnost navštívit v rámci infocesty na Zanzibaru. Hotel je zařízen moderně a je vhodný pro náročnější klientelu. Nachází se na písečné pláži s azurovým mořem. Člověk je zde opravdu jak v ráji.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel je zařízen velmi moderně a luxusně. Hotel se nachází na severním pobřeží vedle hotelu Diamonds la Gemma. Hotel se řadí k 5 * a tuto kategorii splňuje. Wi-fi připojení je zdarma ve společných prostorech, za poplatek je možnost si přikoupit vyšší rychlost (počítat s tím, že na Zanzibaru je slabší signál i při zakoupení vyšší rychlosti, ale věřte mi, v ráji v kterém budete Vám to nebude vadit). Nejvíce se mi líbila terasa za bazénem, odkud je opravdu krásný výhled na moře a vhodné místo pro ten správný relax.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

V hotelu jsem neměla možnost se stravovat. Klientům je nabízená all inclusive. Ubytovací zařízení má hlavní restauraci a 2 restaurace a´la carte.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál na Zanzibaru je opravdu velmi ochotný, milý a přátelský. Vždy se snaží vyjít klientům vstříc. Nikde nehledají problém a vše zajistí. I když jim to někdy déle trvá, klient je pro ně na prvním místě. Klienti si mohou připlatit masáže a využit SPA centrum nebo si zahrát plážové hry či si zacvičit ve fitku.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž byla opravdu krásná, písečná a dlouhá. Moře většinou celý den neodchází. Bavila jsem se i s klienty, kteří zde byli právě ubytování. Pláže na severu Zanzibaru jsou opravdu jedny z nejkrásnějších a ani tady to nebylo jinak. Lehátka a slunečníky k dispozici.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Tento hotel bych určitě za sebe doporučila. Velmi se mi líbilo jak je řešené vybavení v hotelu, nádherná pláž a krásná azurová barva moře. Hotel bych nedoporučovala vozíčkářům a méně pohyblivým klientům, jelikož je hotel hodně rozsáhlý a v mnoha místech jsou v areálu schody.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání